luisteren

Jamie xx deelt nieuwe single 'Let's Do It Again'

Jamie xx brengt voor het eerst in twee jaar weer nieuwe muziek uit. De Londense producer en artiest speelde Let’s Do It Again in 2021 al een aantal keer live tijdens zijn dj-sets, maar nu is het nummer uit als single. Beluister ‘m hieronder.

De nieuwe single geeft een voorproefje van wat we dit jaar kunnen verwachten van Jamie xx. Na de laatste single Idontknow heeft hij de tijd genomen om zich te concentreren op nieuwe muziek. Na zijn succesvolle debuutalbum In Colour (2015) ligt de lat hoog voor de producer. Hij zal voor zijn nieuwe muziek blijven samenwerken met The xx-collega Oliver Sim.

Daarnaast verzorgt Jamie de tweede aflevering van The xx’s nieuwe Interludes Radio-show voor Apple Music. Hierin verkent de producer zijn favoriete soundtracks van de zomer en zijn er bijdragen van Madley-Croft, Oliver Sim, The Avalanches, Four Tet, DJ Koze, Lykke Li, Floating Points en Olafur Eliasson.

Op 10 juni speelt Jamie xx op Best Kept Secret in Hilvarenbeek en op 28 mei op het nieuwe Vlaamse festival CORE in het Brusselse Ossegempark.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Jamie xx deelt nieuwe single 'Let's Do It Again' (luisteren) | OOR