nieuws

Jamie xx deelt remix On Hold

Jamie xx heeft een remix van On Hold gedeeld. De remix van zijn band The xx werd gisteren voor het eerst gedraaid in de radioshow van Annie Mac op BBC Radio 1. 

Jamie Thomas Smith, vergaarde in 2015 individuele bekendheid met zijn goed ontvangen soloalbum In Colours, waarmee hij een Grammy-nominatie voor beste dancealbum verdiende. Daarnaast staat zijn oeuvre bol van de remixes van o.a. Florence and the Machine, Adele, Four Tet, Gil Scott-Heron, Radiohead en dus zijn eigen The xx.

Afgelopen zomer stond Jamie xx nog samen met The xx op Lowlands. Die show bleek voor velen een hoogtepunt te zijn. ‘Wie in 2012 voor het laatst iets van The xx hoorde moet even achter de oren hebben gekrabd bij het invullen van de headlinerspot. Die verbazing zal snel omgebogen zijn in begrip: de drie Londense vrienden, met een unieke dynamiek in de band, hebben zich namelijk ontwikkeld van schuchtere muurbloempjes tot zelfverzekerde supersterren,’ aldus onze verslaggever. Lees het hele verslag hier.

Foto: Jamie James Medina

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Fatal Flowers live: De epiloog van het jongensboek
concert
The Fatal Flowers

Fatal Flowers live: De epiloog van het jongensboek

De reünietour van The Fatal Flowers is in volle gang, met nog een week te gaan voor de twee afscheidsconcerten ...
Loose Ends Festival
concert
Fontaines D.C.

Loose Ends Festival

Op voorhand vonden we Loose Ends al de leukste nieuwkomer aan het festivalfront en met - misschien wel iets te ...

Jamie xx deelt remix On Hold (nieuws) | OOR