nieuws

Jamie xx deelt remix On Hold

Jamie xx heeft een remix van On Hold gedeeld. De remix van zijn band The xx werd gisteren voor het eerst gedraaid in de radioshow van Annie Mac op BBC Radio 1. 

Jamie Thomas Smith, vergaarde in 2015 individuele bekendheid met zijn goed ontvangen soloalbum In Colours, waarmee hij een Grammy-nominatie voor beste dancealbum verdiende. Daarnaast staat zijn oeuvre bol van de remixes van o.a. Florence and the Machine, Adele, Four Tet, Gil Scott-Heron, Radiohead en dus zijn eigen The xx.

Afgelopen zomer stond Jamie xx nog samen met The xx op Lowlands. Die show bleek voor velen een hoogtepunt te zijn. ‘Wie in 2012 voor het laatst iets van The xx hoorde moet even achter de oren hebben gekrabd bij het invullen van de headlinerspot. Die verbazing zal snel omgebogen zijn in begrip: de drie Londense vrienden, met een unieke dynamiek in de band, hebben zich namelijk ontwikkeld van schuchtere muurbloempjes tot zelfverzekerde supersterren,’ aldus onze verslaggever. Lees het hele verslag hier.

Foto: Jamie James Medina

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...