nieuws

Jamie xx deelt remix On Hold

Jamie xx heeft een remix van On Hold gedeeld. De remix van zijn band The xx werd gisteren voor het eerst gedraaid in de radioshow van Annie Mac op BBC Radio 1. 

Jamie Thomas Smith, vergaarde in 2015 individuele bekendheid met zijn goed ontvangen soloalbum In Colours, waarmee hij een Grammy-nominatie voor beste dancealbum verdiende. Daarnaast staat zijn oeuvre bol van de remixes van o.a. Florence and the Machine, Adele, Four Tet, Gil Scott-Heron, Radiohead en dus zijn eigen The xx.

Afgelopen zomer stond Jamie xx nog samen met The xx op Lowlands. Die show bleek voor velen een hoogtepunt te zijn. ‘Wie in 2012 voor het laatst iets van The xx hoorde moet even achter de oren hebben gekrabd bij het invullen van de headlinerspot. Die verbazing zal snel omgebogen zijn in begrip: de drie Londense vrienden, met een unieke dynamiek in de band, hebben zich namelijk ontwikkeld van schuchtere muurbloempjes tot zelfverzekerde supersterren,’ aldus onze verslaggever. Lees het hele verslag hier.

Foto: Jamie James Medina

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Roskilde: Eminem breekt alles records
concert
Eminem

Roskilde: Eminem breekt alles records

Het festivalgeweld is in alle hevigheid dwars door Europa losgebarsten, en OOR’s Tom Engelshoven komt er natuurlijk niet onderuit om ...
Our Country - Americana Act II
album
Ray Davies

Our Country – Americana Act II

The Kinks komen binnenkort weer bij elkaar, wat ongetwijfeld flink de aandacht zal trekken. Maar eerst heeft Sir Ray Davies ...
Rapgod Eminem kan rockgoden aan
concert
Eminem

Rapgod Eminem kan rockgoden aan

Zo groot is hiphop dus geworden. Al jaren dominant in de hitlijsten en nu klaar voor massale concerten. Jay Z ...

Jamie xx deelt remix On Hold (nieuws) | OOR