nieuws
Hiphop

Jay Z kondigt nieuw album 4:44 aan

Jay Z werd afgelopen weekend vader van een tweeling, maar hij lijkt nog geen behoefte te hebben aan vaderschapsverlof. Al een tijdje zoemt de naam 4:44 rond, nu kondigt hij het album officieel aan.

Jay Z gebruikte zijn streaming service Tidal om het nieuwe album aan te kondigen. Via het platform wordt ook een voorproefje gedeeld van zijn nieuwe track Adnis. Het album is op 30 juni exclusief beschikbaar voor gebruikers van Tidal en het Amerikaanse mobiele netwerk Sprint.

Mogelijk wordt 4:44 een visueel album, waarbij iedere track voorzien wordt van een video. Vrouwlief Beyoncé ging Jay Z hierin al voor en op Tidal werd eerder ook al een film aangekondigd die dezelfde naam draagt als het album. In de bijbehorende preview krijgen Lupita Nyong’o, Mahershala Ali en Danny Glover een rol.

Vorige week bevestigde Damian Marley dat hij met Jay Z aan nieuw materiaal heeft gewerkt. De twee werden een tijdje geleden samen gespot in Jamaica. Marley zegt met Jay Z in de studio te hebben gezeten, maar kon niets vertellen over het project. Misschien zien we hem terug op 4:44?

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

concert
Ryan Adams

Flitsende Ryan Adams kan geen flits verdragen

Bij de merch verkopen ze een linnen tas met de tekst ‘I love Ryan Adams because I love Satan’. Die ...
blog

Mijn 25 jaar Lowlands

25 jaar Lowlands – dat schreeuwt zo vlak voor de aftrap om een terugblik. Op mijn vakantieadres heb ik er ...
concert
Megadeth

De muzikale overtuiging van Megadeth

Naar aanleiding van het optreden dat Megadeth op zondag 6 augustus gaf als onderdeel van de Lokerse Feesten schreef OOR-collega ...