nieuws

Jeff Tweedy, Destroyer en meer naar Into The Great Wide Open

De eerste tien namen voor Into The Great Wide Open zijn bekend! Onder meer Wilco-zanger Jeff Tweedy (foto), Rico & Sticks, Destroyer en Protomartyr komen naar het festival. ITGWO 2018 vindt plaats van 30 augustus t/m 2 september, natuurlijk op Vlieland.

Ook Hauschka, Damien Jurado, Wende, Wiliam Fitzsimmons, Big Thief en The Posies zijn van de partij. Meer namen worden de komende tijd bekendgemaakt. Op 4, 5 en 6 mei is het op het eiland overigens eerst tijd voor Here Comes The Summer, het kleine zusje van Into The Great Wide Open. Onder meer Warhaus, Johan, EUT en Korfbal komen op dat festival spelen. Tickets (a €52,-) zijn hier te koop.

Kaarten voor Into The Great Wide Open 2018 gaan in de verkoop op zaterdag 3 februari om 10.00 uur. Een ticket kost €137,-. Voorgaande jaren was het festival telkens heel snel uitverkocht. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 1: Pearl Jam als verloren zoon
concert
Pearl Jam

Pinkpop dag 1: Pearl Jam als verloren zoon

De 49ste editie van Pinkpop vindt dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR is alle drie de dagen van ...
Bird Dog Dante
album
John Parish

Bird Dog Dante

John Parish is al een kwart eeuw een onmisbare rechterhand voor Polly Jean Harvey, alsmede een alom gewaardeerde producer, songschrijver ...

Jeff Tweedy, Destroyer en meer naar Into The Great Wide Open (nieuws) | OOR