nieuws

Jeff Tweedy, Destroyer en meer naar Into The Great Wide Open

De eerste tien namen voor Into The Great Wide Open zijn bekend! Onder meer Wilco-zanger Jeff Tweedy (foto), Rico & Sticks, Destroyer en Protomartyr komen naar het festival. ITGWO 2018 vindt plaats van 30 augustus t/m 2 september, natuurlijk op Vlieland.

Ook Hauschka, Damien Jurado, Wende, Wiliam Fitzsimmons, Big Thief en The Posies zijn van de partij. Meer namen worden de komende tijd bekendgemaakt. Op 4, 5 en 6 mei is het op het eiland overigens eerst tijd voor Here Comes The Summer, het kleine zusje van Into The Great Wide Open. Onder meer Warhaus, Johan, EUT en Korfbal komen op dat festival spelen. Tickets (a €52,-) zijn hier te koop.

Kaarten voor Into The Great Wide Open 2018 gaan in de verkoop op zaterdag 3 februari om 10.00 uur. Een ticket kost €137,-. Voorgaande jaren was het festival telkens heel snel uitverkocht. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Jeff Tweedy, Destroyer en meer naar Into The Great Wide Open (nieuws) | OOR