nieuws
Pop

Jett Rebel brengt album exclusief uit bij Apple Music

Jett Rebel heeft een livealbum exclusief via Apple’s nieuwe streamingdienst Apple Music uitgebracht. De plaat heet Tight Like A Baby Tiger en werd opgenomen in Paradiso.

De opnames voor dit album vonden plaats op 30 december 2014 in de hoofdstedelijke poptempel. Deze show was de afsluiting van een jaar waarin Jelte Tuinstra op spectaculaire wijze doorbrak bij het grote publiek met maar liefst twee uitverkochte clubtours en 61 festivalshows. Begin dit jaar verkocht de excentrieke muzikant tevens de Heineken Music Hall uit en op 11 juli staat hij op het op het North Sea Jazz Festival.

Jett Rebel is de eerste Nederlandse artiest die exclusief content aanbiedt aan Apple Music. De gisteren gelanceerde dienst biedt gebruikers een gratis proefperiode van drie maanden. Check de website van Apple voor meer informatie. De vinylliefhebber wordt overigens niet vergeten: voor hen ligt er vanaf medio augustus een dubbel-lp versie van het livealbum in de platenzaal.

Jelte staat trouwens op de cover van de nieuwe editie van OOR die donderdag 2 juli verschijnt.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Jett Rebel brengt album exclusief uit bij Apple Music (nieuws) | OOR