nieuws

Kanye West en Bon Iver samen in nieuwe video

Kanye West en Bon Iver hebben weer samengewerkt. Ditmaal voor het nummer Friends van Francis And The Lights. Het is niet de eerste keer dat West en Iver samen te horen zijn op een track.

Francis And The Lights is een band uit New York die vaker samenwerkt Amerikaanse rappers. De band toerde met Drake en nam met Chance The Rapper het nummer Summer Friends op. Dat nummer leunt hevig op een sample van Frances And The Lights’ eigen Friends. Vlak na de release van Friends was Francis Starlite, zanger van de band, druk met uitleggen op Twitter dat Chance zijn sample had gebruikt en niet andersom.

Voor Kanye West en Bon Iver was het niet de eerste keer dat ze elkaar tegenkwamen. De twee zijn al te horen op Lost In The World dat op West zijn My Beautiful Dark Twisted Fantasy staat. Het nummer zou oorspronkelijk worden uitgebracht als single. Dat is uiteindelijk niet gebeurd.

Foto: Willy Vanderperre

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Een showcase via Zoom: bijna weer het oude normaal
muziek in coronatijd

Een showcase via Zoom: bijna weer het oude normaal

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
Billie Eilish deelt korte film over bodyshaming
nieuws

Billie Eilish deelt korte film over bodyshaming

Billie Eilish heeft de korte film gedeeld waarmee ze haar uitgestelde Where Do We Go Tour zou openen. De popster kleedt ...
Notes On A Conditional Form
album
The 1975

Notes On A Conditional Form

Het moge duidelijk zijn dat het ontstaan én de rappe verspreiding van het coronavirus een van de eerste grote, voor ...

Kanye West en Bon Iver samen in nieuwe video (nieuws) | OOR