nieuws

Kanye West en Bon Iver samen in nieuwe video

Kanye West en Bon Iver hebben weer samengewerkt. Ditmaal voor het nummer Friends van Francis And The Lights. Het is niet de eerste keer dat West en Iver samen te horen zijn op een track.

Francis And The Lights is een band uit New York die vaker samenwerkt Amerikaanse rappers. De band toerde met Drake en nam met Chance The Rapper het nummer Summer Friends op. Dat nummer leunt hevig op een sample van Frances And The Lights’ eigen Friends. Vlak na de release van Friends was Francis Starlite, zanger van de band, druk met uitleggen op Twitter dat Chance zijn sample had gebruikt en niet andersom.

Voor Kanye West en Bon Iver was het niet de eerste keer dat ze elkaar tegenkwamen. De twee zijn al te horen op Lost In The World dat op West zijn My Beautiful Dark Twisted Fantasy staat. Het nummer zou oorspronkelijk worden uitgebracht als single. Dat is uiteindelijk niet gebeurd.

Foto: Willy Vanderperre

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort
concert

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort

Tien dagen werd er op het door luxe appartementen omringde parkeerterrein van de Grote Kaai midden in Lokeren gefeest. En ...
Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Kanye West en Bon Iver samen in nieuwe video (nieuws) | OOR