nieuws
Rock

Kasabian deelt videoclip nieuwe single

Eerder deze maand deelde Kasabian comeback-single You’re In Love With A Psycho. Nu is er ook een video voor de track, met een hoofdrol voor de Britse acteur en comedian Noel Fielding. Het nummer staat op het nieuwe album For Crying Out Loud dat op 28 april in de winkel ligt.

For Crying Out Loud is het zesde album van Kasabian en de opvolger van 48:13 uit 2014. Gitarist Serge Pizzorno vertelde onlangs aan de Q Magazine dat de band met dit nieuwe album gitaarmuziek wil ‘redden van de afgrond’. De gitarist en songwriter vertelde verder dat het een ‘feelgood’ album is dat geschreven is als anti-gif tegen alle problemen in de wereld en de demonen die frontman Tom Meighan probeert te verslaan.

Kasabian is deze zomer onder meer te zien op Reading en Leeds en op Benicassim in Spanje. Een Nederlandse show is vooralsnog niet aangekondigd. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Kaleo

Kaleo kampt met geloofwaardigheids-probleem

‘Looked the devil in the eye. The devil’s gonna make me a free man’, begint Jökull Júlíusson, frontman van Kaleo ...
nieuws
Stone Temple Pilots

Stone Temple Pilots verwelkomen nieuwe zanger

De Stone Temple Pilots zijn weer actief. Gisterenavond presenteerde de band een nieuwe zanger. Zijn naam is Jeff Gutt, bekend van de ...