nieuws
Rock

Kasabian naar Afas Live

Op 28 april verschijnt For Cyring Out Loud, het nieuwe album van Kasabian. Nadat de band al twee singles deelde, is er nu ook een Nederlandse show bevestigd: op donderdag 9 november staan de Britten in de voormalige HMH in Amsterdam. De kaartverkoop start a.s. donderdag.

Vorige week nog deelde Kasabian een video bij single You’re In Love With A Psycho. For Crying Out Loud is het zesde album van Kasabian en de opvolger van 48:13 uit 2014. Gitarist Serge Pizzorno vertelde onlangs aan de Q Magazine dat de band met dit nieuwe album gitaarmuziek wil ‘redden van de afgrond’. De gitarist en songwriter vertelde verder dat het een ‘feelgood’ album is dat geschreven is als anti-gif tegen alle problemen in de wereld en de demonen die frontman Tom Meighan probeert te verslaan.

Tickets voor het optreden in de Afas Live kosten €37,50 en zijn vanaf aanstaande vrijdag 7 april 10:00 te koop via Ticketmaster. Overigens doen de herrieschoppers van Slaves de support! 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...