nieuws

Kendrick Lamar naar Ziggo Dome

Kendrick Lamar komt op vrijdag 23 februari naar de Ziggo Dome voor een concert in het kader van The Damn. Tour. Niemand minder dan James Blake zal de support verzorgen. Tickets gaan aanstaande vrijdag in de voorverkoop.

Damn. is het vierde studioalbum van de Amerikaanse rapper en ging al meer dan 2,3 miljoen keer over de toonbank en stond onder meer bovenaan de Billboard Top 200. ‘Het draait op DAMN. volop om het Bijbelse gedachtegoed en de kopzorgen die dat Kendrick Lamar geeft. Want dat vrome, ascetische bestaan valt maar lastig te rijmen met een ruige jeugd in Compton en zijn huidige status, waar geld, middelen, faam en vrouwen in overvloed aanwezig zijn’, aldus onze recensent over het album.

Tickets voor de show in de Ziggo Dome kosten €39, €46, €55 en €75, afhankelijk van de plek in de zaal die je kiest. De voorverkoop start vrijdag 6 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster. Overigens staan Kendrick en James op 27 februari ook nog in het Sportpaleis in Antwerpen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark
concert
Bon Jovi

Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark

Het is een van de succesvolste bedrijven in de muziek. De BV Bon Jovi staat al jaren in de lijst ...
Western Stars
album
Bruce Springsteen

Western Stars

In september wordt hij zeventig, maar met het arbeidsethos van Bruce Springsteen is de laatste jaren nog steeds niets mis ...

Kendrick Lamar naar Ziggo Dome (nieuws) | OOR