nieuws

Kendrick Lamar naar Ziggo Dome

Kendrick Lamar komt op vrijdag 23 februari naar de Ziggo Dome voor een concert in het kader van The Damn. Tour. Niemand minder dan James Blake zal de support verzorgen. Tickets gaan aanstaande vrijdag in de voorverkoop.

Damn. is het vierde studioalbum van de Amerikaanse rapper en ging al meer dan 2,3 miljoen keer over de toonbank en stond onder meer bovenaan de Billboard Top 200. ‘Het draait op DAMN. volop om het Bijbelse gedachtegoed en de kopzorgen die dat Kendrick Lamar geeft. Want dat vrome, ascetische bestaan valt maar lastig te rijmen met een ruige jeugd in Compton en zijn huidige status, waar geld, middelen, faam en vrouwen in overvloed aanwezig zijn’, aldus onze recensent over het album.

Tickets voor de show in de Ziggo Dome kosten €39, €46, €55 en €75, afhankelijk van de plek in de zaal die je kiest. De voorverkoop start vrijdag 6 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster. Overigens staan Kendrick en James op 27 februari ook nog in het Sportpaleis in Antwerpen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Concertfilm Eefje de Visser is beslist geen half werk
Film

Concertfilm Eefje de Visser is beslist geen half werk

Bitterzoet: de concertfilm is in essentie wat de titel aangeeft dat het is: een concertfilm. In pakweg anderhalf uur spelen ...
'Als je inkomen wegvalt, ga je niet met je gitaar aankloten'
Ontmoetingen

‘Als je inkomen wegvalt, ga je niet met je gitaar aankloten’

De één ging aan de wijn, de ander aan de wandel. Faberyayo bouwde Lego, Tim Knol vertimmerde z’n woning. De ...

Kendrick Lamar naar Ziggo Dome (nieuws) | OOR