nieuws

Kendrick Lamar naar Ziggo Dome

Kendrick Lamar komt op vrijdag 23 februari naar de Ziggo Dome voor een concert in het kader van The Damn. Tour. Niemand minder dan James Blake zal de support verzorgen. Tickets gaan aanstaande vrijdag in de voorverkoop.

Damn. is het vierde studioalbum van de Amerikaanse rapper en ging al meer dan 2,3 miljoen keer over de toonbank en stond onder meer bovenaan de Billboard Top 200. ‘Het draait op DAMN. volop om het Bijbelse gedachtegoed en de kopzorgen die dat Kendrick Lamar geeft. Want dat vrome, ascetische bestaan valt maar lastig te rijmen met een ruige jeugd in Compton en zijn huidige status, waar geld, middelen, faam en vrouwen in overvloed aanwezig zijn’, aldus onze recensent over het album.

Tickets voor de show in de Ziggo Dome kosten €39, €46, €55 en €75, afhankelijk van de plek in de zaal die je kiest. De voorverkoop start vrijdag 6 oktober om 10:00 uur via Ticketmaster. Overigens staan Kendrick en James op 27 februari ook nog in het Sportpaleis in Antwerpen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort
concert

Lokerse Feesten: ogen en oren tekort

Tien dagen werd er op het door luxe appartementen omringde parkeerterrein van de Grote Kaai midden in Lokeren gefeest. En ...
Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...

Kendrick Lamar naar Ziggo Dome (nieuws) | OOR