nieuws

Kevin Morby brengt in mei nieuw album uit

Kevin Morby heeft zijn zevende album aangekondigd, getiteld This Is A Photograph. Het album zal uitkomen op 13 mei onder de vlag van platenlabel Dead Oceans. De eerste single van het album, de titelsong, staat al op de streamingplatforms. Beluister ‘m hieronder.

Als we luisteren naar This Is a Photograph (de single) kunnen we uitkijken naar een weelderig Americana-/folkalbum. ‘Het nummer gaat over zaken waarmee elk gezin wordt geconfronteerd; het verstrijken van de jaren en langs elkaar leven terwijl je krampachtig probeert om een hecht gezin te blijven’, vertelt Morby.

Morby’s laatste album Sundowner is nog maar twee jaar oud. De melancholie die als een rode draad door zijn vorige album loopt, horen we waarschijnlijk weer terug op This Is A Photograph. Op 29 mei zal Morby optreden in TivoliVredenburg in Utrecht. Kijk hier voor meer info en tickets.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...

Kevin Morby brengt in mei nieuw album uit (nieuws) | OOR