nieuws

Khruangbin en King Gizzard naar Best Kept Secret

Ook Khruangbin, oorspronkelijk gepland voor de editie van dit jaar, keert terug op Best Kept Secret 2021, zo maakt de organisatie dinsdagochtend bekend. Met daarnaast een naam die nog niet op het affiche stond: King Gizzard & The Lizard Wizard.

Eerstgenoemde heeft net zijn derde album Mordechai uit en debuteerde in 2018 in Hilvarenbeek. King Gizzard & The Lizard Wizard speelde er eerder in Stage Two met ‘de energie van acht werkpaarden‘.

Eerder werd al bekend dat headliners The Strokes, The National en Massive Attack zouden spelen. Aangevuld met namen als Belle and Sebastian, The Avalanches, Black Lips en Fontaines D.C.

Had je al een ticket voor de editie van dit jaar? Alle tickets voor Best Kept Secret 2020 blijven gewoon geldig voor volgend jaar. De resterende tickets zijn onlangs in de voorverkoop gegaan.

Foto Willem Schalekamp.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Paradiso schrapt 60 banen: 'Het hek is van de dam'
muziek in coronatijd

Paradiso schrapt 60 banen: ‘Het hek is van de dam’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
Onze favoriete albums van de eerste helft 2020
special

Onze favoriete albums van de eerste helft 2020

2020 maakt er een modderboel van, maar hey, we zijn op de helft: 1 juli. Tijd voor ons traditionele ‘tussenstandje’ dus: de ...

Khruangbin en King Gizzard naar Best Kept Secret (nieuws) | OOR