nieuws

Bekijk de nieuwe videoclip van Spinvis

De nieuwe Spinvis verschijnt 7 november. Het album heet Tot Ziens, Justine Keller. Enkele weken geleden mochten we al een sampler op deze site plaatsen van de eerste single Oostende, nu is er ook een videoclip bij dit mooie liedje. Scroll naar beneden om te kijken.

Spinvis, ofwel Erik de Jong, noemt zijn derde studioalbum een schaamteloos romantisch popalbum. Waar voorganger Dagen Van Gras, Dagen Van Stro uit 2005 nog behoorlijk experimenteel was, draait het op Tot Ziens, Justine Keller meer om pure popliedjes. In onderwerp variëren de twaalf nummers op het album van een lofzang op de Apocalyps tot een club die alleen toegang biedt aan mensen die nooit meer kunnen slapen. Maar het is vooral de liefde die aan bod komt op dit album.

Tot ziens, Justine Keller gaat 22 november live in première in de Utrechtse Tivoli en 23 November in de Ancienne Belgique te Brussel. Kijk op de website van Spinvis voor meer speeldata.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De stilte valt hard in 'Sound of Metal' (Amazon Prime)
film

De stilte valt hard in ‘Sound of Metal’ (Amazon Prime)

De speelfilm Sound of Metal (beschikbaar op Amazon Prime) is het minimalistische portret van een drummer die zijn gehoor verliest ...
'Ik wil iets fucking agressiefs zien!', riep Ryan Adams
de makers

‘Ik wil iets fucking agressiefs zien!’, riep Ryan Adams

In de serie 'De Makers' nemen we onszelf onder de loep. In plakboekstijl schudden we de archieven van ons colofon ...
Fearless (Taylor's Version)
album
Taylor Swift

Fearless (Taylor’s Version)

Over het behouden van de rechten over je eigen masters is altijd al een hoop te doen geweest. Bij Taylor ...

Bekijk de nieuwe videoclip van Spinvis (nieuws) | OOR