kijken

Terugkijken: de halftime show van Dr. Dre en co

Dr. Dre verzorgde afgelopen nacht de halftime show van de Super Bowl, waarin Amerikaanse megasterren traditiegetrouw de spierballen laten rollen. Dre deed het niet alleen: hij bracht onder meer Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar mee.

Oon Anderson. Paak (als drummer) en 50 Cent (met In Da Club) waren te zien op het enorme witte gevaarte op de middenstip van het SoFi Stadium in Californië. Dre zelf trapte de show af in zijn favoriete rol: de man achter het mengpaneel.

Met gebruikelijk bombarie kwamen de hiphopklassiekers The Next EpisodeCalifornia LoveFamily Affair en Lose Yourself voorbij. Kendrick Lamar speelde M.A.A.D. City en Alright in zijn eigen blokje, omringd door dozen waarop ‘Dre Day’ stond.

Eminem maakte tijdens de show een statement door te knielen, het in de American football-wereld bekende protest tegen politiegeweld en raciale ongelijkheid. De rappers sloten de show af met de grootste hit van hun gastheer: Still D.R.E..

De show is hier te zien op het YouTube-kanaal van NFL. Eerder werd de halftime show verzorgd door Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Beyoncé, Bruno Mars, Katy Perry en Maroon 5. Bekijk hier de show van The Weeknd in 2021.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Terugkijken: de halftime show van Dr. Dre en co (kijken) | OOR