kijken

John Frusciante terug op het podium met RHCP

In december maakten de Red Hot Chili Peppers al bekend dat John Frusciante terug zou keren bij de band. Afgelopen zaterdag was hij na dertien jaar eindelijk weer te zien met de Peppers tijdens een door Tony Hawk georganiseerde herdenking van filmproducent Andrew Burkle.

Frusciante speelde met Anthony Kiedis en Flea de nummers I Wanna Be Your Dog van The Stooges, Not Great Men van Gang of Four en hun eigen Give It Away. Drummer Chad Smith kon er niet bij zijn en werd vervangen door Jane’s Addiction-drummer Stephen Perkin.

Dave Navarro, gitarist van Jane’s Addiction en bovendien Frusciante’s eerste vervanger na zijn vertrek bij RHCP, verwelkomde Frusciante later op het podium voor een korte Jane’s Addiction-set.

Flea liet eerder al weten dat hij samen met Frusciante een Gang of Four-cover heeft opgenomen voor een aankomend tributealbum ter herdenking van Gang of Four-gitarist Andy Gill.

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Isles
album
Bicep

Isles

Vier jaar geleden viel de wereld als een blok voor Bicep, en dan vooral voor die belachelijk aanstekelijke hit Glue ...

John Frusciante terug op het podium met RHCP (kijken) | OOR