podcast

KINK en OOR lanceren nieuwe podcast 'OOR-log'

50 jaar OOR! Dat is een halve eeuw aan ontmoetingen met de meest boeiende, gekke en innemende muzikanten. Duizenden (kranten)pagina’s vol gepeperde meningen over de popcultuur van dát moment. Deze historie vormt de basis van OOR-log, een podcastserie van KINK.

Presentator Tim op het Broek neemt je elke aflevering mee naar een bepaalde periode in de historie van OOR. Hierin bespreekt hij onder andere de coverstories van dat moment en licht hij recensies uit onder de noemer ‘Met de oren van nu’. Wij stellen ons rijke archief beschikbaar voor deze podcast.

De eerste aflevering staat nu online en zoomt in op het beginjaar 1971. Oprichter Barend Toet vertelt over de chaotisch begindagen van de muziekkrant en zijn klassieke reportage met The Band. En wat zei OOR toen over klassieke albums als What’s Going On (Marvin Gaye) en RAM (Paul McCartney)?

Ook te beluisteren via Apple Podcasts, de KINK App of KINK.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

KINK en OOR lanceren nieuwe podcast 'OOR-log' (podcast) | OOR