advertentie

Koop nu je tickets voor de digitale Gorillaz-show!

Damon Albarn en Jamie Hewlett denderen gewoon door in crisisjaar 2020. Met hun Song Machine-project, elke maand een nieuwe track mét videoclip, hielden ze hun virtuele band Gorillaz meer dan ooit in de spotlights. Op 13 december gaan ze nog een stapje verder met een groot digitaal concert.

De Europese show is die zondagavond om 20.00 uur te zien via LiveNow, waar onlangs ook Dua Lipa haar concert gaf. De show wordt ‘Live from Kong’ gespeeld, wat duidt op hun eigen Kong Studios in West-Londen. Gorillaz kennende kan dit zomaar eens dé livestreamshow van het jaar worden.

Mis ’t niet en koop hier je kaarten (15 euro) voor dit concert. Voor 40 euro kun je de show met drie vrienden bekijken en beland je samen in een chat, zo kun je toch een beetje samen naar een concert! Hier krijg je ook een virtual party pack bij.

 

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van augustus
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van augustus

Elke maand selecteren we de beste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen volgens de redactie. Dit is ...
Ryan Adams vraagt om 'tweede kans' als muzikant
nieuws

Ryan Adams vraagt om ‘tweede kans’ als muzikant

Ryan Adams plaatste deze week een smeekbede op Instagram om hem een kans te geven zijn muziekcarrière weer op te ...
Slipknot-drummer Joey Jordison (46) overleden
nieuws

Slipknot-drummer Joey Jordison (46) overleden

Joey Jordison, mede-oprichter en voormalig bandlid van Slipknot, is op 46-jarige leeftijd overleden. Hij stierf maandag plotseling in zijn slaap ...

Koop nu je tickets voor de digitale Gorillaz-show! (advertentie) | OOR