advertentie

Koop nu je tickets voor de digitale Gorillaz-show!

Damon Albarn en Jamie Hewlett denderen gewoon door in crisisjaar 2020. Met hun Song Machine-project, elke maand een nieuwe track mét videoclip, hielden ze hun virtuele band Gorillaz meer dan ooit in de spotlights. Op 13 december gaan ze nog een stapje verder met een groot digitaal concert.

De Europese show is die zondagavond om 20.00 uur te zien via LiveNow, waar onlangs ook Dua Lipa haar concert gaf. De show wordt ‘Live from Kong’ gespeeld, wat duidt op hun eigen Kong Studios in West-Londen. Gorillaz kennende kan dit zomaar eens dé livestreamshow van het jaar worden.

Mis ’t niet en koop hier je kaarten (15 euro) voor dit concert. Voor 40 euro kun je de show met drie vrienden bekijken en beland je samen in een chat, zo kun je toch een beetje samen naar een concert! Hier krijg je ook een virtual party pack bij.

 

 

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen lp of cd-pakket!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Shame, ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van deze maand

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Hand in hand: de bloeiende underground van Rotterdam
reportage

Hand in hand: de bloeiende underground van Rotterdam

Onze verslaggever-ter-plaatse deed een ‘rondje Rotterdam’, sprak met vaste waarden en nieuwe namen en ging op zoek naar het geheim ...

Koop nu je tickets voor de digitale Gorillaz-show! (advertentie) | OOR