nieuws

Krezip en Bring Me The Horizon naar Pinkpop

Het was vandaag al zo’n beetje duidelijk, maar nu is het officieel: Krezip houdt een reünieconcert tijdens de vijftigste editie van Pinkpop. Ook Bring Me The Horizon, dat vorige week nieuwe album amo uitbracht, komt naar Landgraaf. Pinkpop 2019 is van 8 tot en met 10 juni.

‘In 2019 vallen alle getallen op hun plek. Het is tien jaar geleden dat Krezip stopte en Pinkpop bestaat dit jaar 50 jaar. Een reünie voor ons veertigste, hoe cool is dat?! Let’s fucking celebrate’, vertelt zangeres Jacqueline Govaert van Krezip, die op 26 oktober ook in de Ziggo Dome staan.

Eerder al bevestigd zijn Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Tenacious D en de Limburgse band Mt. Atlas, die talentenwedstrijd Nu Of Nooit won en Pinkpop mag openen.

De traditionele perspresentatie met bekendmaking van het programma vindt plaats op woensdag 13 maart 2019 in poptempel Paradiso te Amsterdam. De start van de kaartverkoop staat gepland op zaterdag 16 maart 2019. Meer informatie vind je op de website van het festival. De voorverkoop voor de Ziggo-show van Krezip start aanstaande vrijdag 1 februari.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome
concert

Muse zit vast in z’n eigen spelletje, blijkt in Ziggo Dome

De reguliere ‘stadionshow’ van Muse in het Nijmeegse Goffertpark is nog geen drie maanden geleden, maar voor Nederland heeft de ...
Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker
nieuws

Daniel Johnston (1961-2019): als een bang kind in het donker

Daniel Johnston, held van vele beautiful freaks in de popmuziek, is overleden aan een hartaanval. Dat nieuws bracht de lokale krant ...
Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden
concert

Ayreon in 013: kasteelheer Lucassen verbindt werelden

Zijn glimlach aan het eind van de avond had niet breder kunnen zijn. Het was er een van grote tevredenheid ...

Krezip en Bring Me The Horizon naar Pinkpop (nieuws) | OOR