nieuws

Krezip en Bring Me The Horizon naar Pinkpop

Het was vandaag al zo’n beetje duidelijk, maar nu is het officieel: Krezip houdt een reünieconcert tijdens de vijftigste editie van Pinkpop. Ook Bring Me The Horizon, dat vorige week nieuwe album amo uitbracht, komt naar Landgraaf. Pinkpop 2019 is van 8 tot en met 10 juni.

‘In 2019 vallen alle getallen op hun plek. Het is tien jaar geleden dat Krezip stopte en Pinkpop bestaat dit jaar 50 jaar. Een reünie voor ons veertigste, hoe cool is dat?! Let’s fucking celebrate’, vertelt zangeres Jacqueline Govaert van Krezip, die op 26 oktober ook in de Ziggo Dome staan.

Eerder al bevestigd zijn Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra, Tenacious D en de Limburgse band Mt. Atlas, die talentenwedstrijd Nu Of Nooit won en Pinkpop mag openen.

De traditionele perspresentatie met bekendmaking van het programma vindt plaats op woensdag 13 maart 2019 in poptempel Paradiso te Amsterdam. De start van de kaartverkoop staat gepland op zaterdag 16 maart 2019. Meer informatie vind je op de website van het festival. De voorverkoop voor de Ziggo-show van Krezip start aanstaande vrijdag 1 februari.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome
concert
Tool

Genadeloos Tool neemt de tijd in de Ziggo Dome

Tool-boegbeeld Maynard James Keenan was de afgelopen jaren relatief vaak op de Nederlandse podia te bewonderen. Twee keer op Pinkpop, ...
Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark
concert
Bon Jovi

Bon Jovi kan niet tegenvallen in het Goffertpark

Het is een van de succesvolste bedrijven in de muziek. De BV Bon Jovi staat al jaren in de lijst ...
Western Stars
album
Bruce Springsteen

Western Stars

In september wordt hij zeventig, maar met het arbeidsethos van Bruce Springsteen is de laatste jaren nog steeds niets mis ...

Krezip en Bring Me The Horizon naar Pinkpop (nieuws) | OOR