nieuws

Kyteman's HipHop Orkest gaat weer optreden

Colin Benders zei het onlangs nog duidelijk bij Matthijs Gaat Door: ondanks aandringen van de presentator zou er géén reünie van zijn HipHop Orkest komen. Maar nu dus toch: Kyteman’s HipHop Orkest keert dit jaar terug.

Er staan meteen drie grote shows op de planning: Lowlands, Down The Rabbit Hole en één in de Ziggo Dome. Dat betekent een terugkeer na 12 jaar, toen de Utrechtse muzikant zijn laatste show in het huidige Afas Live deed.

De afgelopen jaren zagen we Colin Benders vooral achter een uit de kluiten gewassen muur van modulaire synthesizers. Vorig jaar bracht hij nog de EP Floaty Things uit, waarvan hij 4000 exemplaren gratis weggaf.

Op Lowlands was hij tien jaar geleden kind aan huis. De show met het HipHop Orkest in 2009 is legendarisch, vooral dankzij de uitvoering van Sorry, die hem een hit en zelfs Top 2000-notering opleverde.

‘Ik denk ook niet dat we dat hierna ooit nog gaan doen, so be there‘, aldus Colin zelf op Twitter.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Kyteman's HipHop Orkest gaat weer optreden (nieuws) | OOR