nieuws
Pop

Lady Gaga naar de Ziggo Dome

Afgelopen nacht maakte ze nog furore tijdens de half time show van de Superbowl, nu heeft Lady Gaga een nieuwe tournee aangekondigd. Op dinsdag 3 oktober staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop hiervoor start op maandag 13 februari.

Lady Gaga won al een Grammy Award, een Golden Globe én ze heeft ook nog een Oscarnominatie op haar naam staan. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen verkochte singles is ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Onlangs is haar vijfde studioalbum Joanne uitgebracht en hiermee bereikte ze gelijk de nummer 1 positie in de Billboard 200. Het is de vierde keer op rij dat ze gelijk na een albumrelease op nummer 1 binnenkomt.

De voorverkoop voor het concert in Amsterdam begint dus op maandag 13 februari om 10:00 uur. Tickets kosten tussen €40,- en €120,- (afhankelijk van de plaatsen die je kiest). Kaarten koop je via Ticketmaster. Overigens staat de zangeres op 1 oktober ook in het Sportpaleis in Antwerpen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld
concert

Muse demonstreert gebakken lucht op het Malieveld

Kunst hoeft niet per se iets te betekenen om mooi te zijn. Zo vind ik het werk van Mark Rothko ...
Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome
concert

Peter Gabriel kijkt moedig vooruit in Ziggo Dome

Het contrast op de vierkante kilometer kan haast niet groter zijn. Terwijl Harry Styles (29) drie dagen lang de ArenA ...
De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Bestel de nieuwe OOR, met Queens Of The Stone Age, Christine And The Queens, Noel Gallagher, Altın Gün, Brutus & ...

Lady Gaga naar de Ziggo Dome (nieuws) | OOR