nieuws
Pop

Lady Gaga naar de Ziggo Dome

Afgelopen nacht maakte ze nog furore tijdens de half time show van de Superbowl, nu heeft Lady Gaga een nieuwe tournee aangekondigd. Op dinsdag 3 oktober staat ze in de Ziggo Dome in Amsterdam. De voorverkoop hiervoor start op maandag 13 februari.

Lady Gaga won al een Grammy Award, een Golden Globe én ze heeft ook nog een Oscarnominatie op haar naam staan. Met meer dan 30 miljoen verkochte albums en 150 miljoen verkochte singles is ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden. Onlangs is haar vijfde studioalbum Joanne uitgebracht en hiermee bereikte ze gelijk de nummer 1 positie in de Billboard 200. Het is de vierde keer op rij dat ze gelijk na een albumrelease op nummer 1 binnenkomt.

De voorverkoop voor het concert in Amsterdam begint dus op maandag 13 februari om 10:00 uur. Tickets kosten tussen €40,- en €120,- (afhankelijk van de plaatsen die je kiest). Kaarten koop je via Ticketmaster. Overigens staat de zangeres op 1 oktober ook in het Sportpaleis in Antwerpen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven
festival

Hear Hear! laat oude Pukkelpop­tijden herleven

'Goedemiddag Pukkelpop!' Zo verwelkomt presentator Luc Janssen opzettelijk de vroege oudere jongeren in de tent genaamd YEAH YEAH, een van ...
Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard
concert

Pixies in Melkweg: het wachten en zweten waard

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. De twee concerten die Pixies deze week in de Melkweg geven ...

Lady Gaga naar de Ziggo Dome (nieuws) | OOR