nieuws
pop

Lana Del Rey: album deze maand, Ziggo-concert in februari

Niet alleen Tool en Bon Iver komen op 30 augustus met albums waar naar uitgekeken wordt, ook Lana Del Rey brengt dan haar langverwachte nieuwe plaat Norman Fucking Rockwell uit. Bovendien werd vandaag bekend dat ze op 21 februari 2020 naar de Ziggo Dome komt.

Dat haar vijfde album Norman Fucking Rockwell zou gaan heten, was overigens al een jaar bekend: in september 2018 werden er al twee singles vooruitgestuurd (Mariners Apartment Complex en Venice Bitch), niet lang daarna gevolgd door de beoogde albumtitel. In januari en mei van dit jaar verschenen opnieuw singles, Hope is A Dangerous Thing For a Woman Like Me To Have – But I Have It en Sublime-cover Doin’ Time. Nu is er dan eindelijk een definitieve releasedatum voor het album, dat grotendeels werd geproduceerd door Jack Antonoff (o.a. Taylor Swift, Lorde, St. Vincent).

Kaarten voor haar concert in de Ziggo Dome op 21 februari 2020 gaan op vrijdag 9 augustus in de voorverkoop en bestel je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Concertfilm Eefje de Visser is beslist geen half werk
Film

Concertfilm Eefje de Visser is beslist geen half werk

Bitterzoet: de concertfilm is in essentie wat de titel aangeeft dat het is: een concertfilm. In pakweg anderhalf uur spelen ...
'Als je inkomen wegvalt, ga je niet met je gitaar aankloten'
Ontmoetingen

‘Als je inkomen wegvalt, ga je niet met je gitaar aankloten’

De één ging aan de wijn, de ander aan de wandel. Faberyayo bouwde Lego, Tim Knol vertimmerde z’n woning. De ...

Lana Del Rey: album deze maand, Ziggo-concert in februari (nieuws) | OOR