nieuws
pop

Lana Del Rey: album deze maand, Ziggo-concert in februari

Niet alleen Tool en Bon Iver komen op 30 augustus met albums waar naar uitgekeken wordt, ook Lana Del Rey brengt dan haar langverwachte nieuwe plaat Norman Fucking Rockwell uit. Bovendien werd vandaag bekend dat ze op 21 februari 2020 naar de Ziggo Dome komt.

Dat haar vijfde album Norman Fucking Rockwell zou gaan heten, was overigens al een jaar bekend: in september 2018 werden er al twee singles vooruitgestuurd (Mariners Apartment Complex en Venice Bitch), niet lang daarna gevolgd door de beoogde albumtitel. In januari en mei van dit jaar verschenen opnieuw singles, Hope is A Dangerous Thing For a Woman Like Me To Have – But I Have It en Sublime-cover Doin’ Time. Nu is er dan eindelijk een definitieve releasedatum voor het album, dat grotendeels werd geproduceerd door Jack Antonoff (o.a. Taylor Swift, Lorde, St. Vincent).

Kaarten voor haar concert in de Ziggo Dome op 21 februari 2020 gaan op vrijdag 9 augustus in de voorverkoop en bestel je hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013
concert
Erykah Badu

Erykah Badu breekt uit haar bubbel in 013

22. Een angeliek getal in de spirituele wereld, een symbool voor gidsing en doelmatigheid. Ook is 22 de huidige leeftijd ...
This Is Not A Safe Place
album
Ride

This Is Not A Safe Place

Even de oude succesnummers oppoetsen, rondje om de wereld, cashen en weer terug naar moeder de vrouw. Zo ging het ...
Black Midi
Club OOR
Black Midi

Black Midi

Lees alle inter­views, achter­grond­verhalen, recensies, columns en agenda­tips van OOR nu ook op OOR.NL. Exclusief voor abonnees. ABONNEE EN WIL ...

Lana Del Rey: album deze maand, Ziggo-concert in februari (nieuws) | OOR