nieuws

Zieke Lana del Rey cancelt concert in Ziggo Dome

Lana Del Rey heeft haar optreden in Ziggo Dome geannuleerd wegens ziekte. Ze is haar stem kwijt zijn en moet van de dokter vier weken rust houden. Het zou haar eerste Nederlandse optreden in zeven jaar worden.

Het optreden stond voor vrijdagavond gepland. Ticketkopers krijgen bericht van de concertorganisator en kunnen hun kaartje retourneren. Een vervangende datum voor het concert is nog niet bekend.

De komende tijd stonden er ook optredens in de planning voor Duitsland, Frankrijk en Engeland. Ook deze optredens worden afgelast.

Lees meer

Lana’s variant op Alles Went Behalve Een Vent loopt als een rode draad door het album, maar Norman Fucking Rockwell! omvat oneindig veel meer. Ze noemt haar songs ‘meer psychologische muziekverkenningen dan pop’. Een beschouwing. Lees hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...
Blauwe Vear
album
Jack Poels

Blauwe Vear

‘Een Americana-album uit America’, zo noemt de trotse labeleigenaar het. Een ex-Limburger die het ook was opgevallen dat zanger-liedjesschrijver Jack ...
Gigaton
album
Pearl Jam

Gigaton

Bijna zeven jaar hebben we erop moeten wachten: een nieuw Pearl Jam-album. OOR’s meest gestaalde Pearl Jam-watcher recenseert 'Gigaton', track ...

Zieke Lana del Rey cancelt concert in Ziggo Dome (nieuws) | OOR