nieuws

Le Guess Who? komt met alternatief programma ON/OFF

Toch nog Le Guess Who? dit jaar. Zoals veel broeder- en zusterfestivals, biedt ook dit festival een alternatief programma aan. ON/OFF gaat het heten, een tweeledig programma voor zowel internationale als lokale bezoekers.

Foto Tim van Veen

Allereerst is er LGW ON, een driedaags online televisiekanaal, met nooit eerder vertoonde live-opnames van het festival (bijvoorbeeld de show van Sons of Kemet XL) en korte videoreportages over vooruitstrevende cultuur van over heel de wereld.

Daarnaast kiezen vaste festivalvrienden Matana Roberts, John Dwyer (Thee Oh Sees), Phil Elverum (Mount Eerie), Lucrecia Dalt en The Bug hun favoriete video’s, films en documentaires voor het televisiekanaal. Dat alles is te zien via leguesswho.com.

LGW OFF is een tweedaags programma in Utrecht, met Nederlandse acts op vertrouwde én nieuwe locaties door de hele stad (denk aan TivoliVredenburg, EKKO, De Helling en dB’s). Het programma wordt later bekendgemaakt.

Meer informatie via leguesswho.com.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers
luisteren

Foo Fighters delen discoplaat met Bee Gees-covers

De Foo Fighters hebben het debuut van de Dee Gees gedeeld. Op het album 'Hail Satin' spelen Dave Grohl en ...
Eric Clapton: 'Vaccinatiebewijs is discriminatie'
nieuws

Eric Clapton: ‘Vaccinatiebewijs is discriminatie’

Eric Clapton weigert optredens in zalen waar alleen bezoekers met een vaccinatiebewijs binnen mogen. Hij noemt de maatregelen discriminerend ...
Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: 'Onmogelijk'
nieuws

Pukkelpop 2021 gaat toch niet door: ‘Onmogelijk’

Pukkelpop 2021 gaat niet door. De organisatie ziet geen mogelijkheid om het festival te organiseren met de huidige coronaregels in ...

Le Guess Who? komt met alternatief programma ON/OFF (nieuws) | OOR