nieuws

Le Guess Who? maakt volledige line-up bekend

Le Guess Who? heeft de line-up voor zijn vijftiende editie (10-13 november) compleet. Bij de laatste lading namen vinden we onder andere het Gentse duo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, de Nederlandse indiebands Lewsberg en Personal Trainer, festivalhuisgast Cate Le Bon, jazzsaxofonist Idris Ackamoor en de flamencogrootheid Estrella Morente.

Foto Tess Janssen

Ook nieuw op de poster zijn Yaya Bey, Oumou Sangaré, Rival Consoles, Eerie Wanda, The Garbage Man (DJ-set Grouper), Batu, Kode9, BLKstar, Joanne Robertson. Eerder werden onder andere Low, Animal Collective, Abdullah Ibrahim, clipping., KOKOKO!, The Staples Jr. Singers, Horse Lords en CURL bevestigd voor deze editie.

Kijk hier voor het volledige programma. De passe-partouts voor Le Guess Who? zijn uitverkocht. Er zijn nog wel enkele dagkaarten (58 euro) beschikbaar. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Utrecht met TivoliVredenburg als epicentrum.

Vorige week werd bekend dat oprichter en directeur Johan Gijsen na vijftien jaar in november afscheid neemt van Le Guess Who?. ‘De tijd is rijp om een nieuwe stap te zetten, om voor altijd terug te kunnen kijken op iets wat voelt als een jongensdroom die is uitgekomen’, zei hij in een persbericht. Mede-oprichter Bob van Heur blijft artistiek directeur van het festival.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom
nieuws
sufjan stevens

Sufjan Stevens kampt met zeldzaam Guillain-Barré syndroom

Sufjan Stevens ondergaat een intensieve behandeling voor het Guillain-Barré-syndroom, een spierziekte die mensen volledig kan verlammen ...
Laugh Track
album
The National

Laugh Track

The National dreigde in het museum te verdwijnen. Kijk eens naar de hoes van First Two Pages Of Frankenstein, het ...

Le Guess Who? maakt volledige line-up bekend (nieuws) | OOR