nieuws

Left Of The Dial kondigt 17 nieuwe namen aan

Het Rotterdamse festival Left Of The Dial maakt vandaag 17 nieuwe namen bekend voor zijn vijfde editie. De acts komen voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Het festival zal dit jaar plaatsvinden op 20, 21 en 22 oktober op verschillende locaties in het centrum van Rotterdam.

Opkomende acts als Beige Banquet, The Bug Club, deathcrash en Divorce (foto) versterken de line-up. De Amsterdamse lo-fi punkrockband Geishas Of Doom speelt dit jaar ook op het showcasefestival.

Eerder aangekondigde namen zijn onder andere The Byker Grove Fan Club, Deadletter, Eades, Gallus en Lassie. In totaal biedt Left Of The Dial meer dan honderd artiesten van over de hele wereld. Kijk hier voor de volledige line-up.

De verschillende podia zijn onder andere technoclub Perron, de monumentale kerk Arminius en concertgebouw De Doelen, maar ook de gevestigde poppodia Rotown en Worm ontbreken niet. Tickets voor Left Of The Dial zijn hier te bestellen.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Left Of The Dial kondigt 17 nieuwe namen aan (nieuws) | OOR