tip

Liam Gallagher vertoont 'bijbelse' shows in bioscoop

Liam Gallagher zelf had uiteraard al voorzien dat zijn twee shows in Knebworth Park niets minder dan biblical zouden worden. Maar nadat hij afgelopen voorjaar ruim 170.000 mensen naar het park had getrokken, moest hij zijn worden bijstellen: de ervaring was beyond biblical.

In de zomer van 1996 kreeg de zanger ook al zo’n menigte op de been met Oasis, met de twee legendarische shows die vorig jaar werden gevat in een concertfilm. Van de solo-shows in juni is nu ook een film gemaakt: Liam Gallagher – Knebworth 22.

De film biedt opnamen van de concerten – gefilmd vanuit maar liefst twintig cameraposities – interviews met Liam, backstagebeelden en gesprekken met fans. Ook wordt er nadrukkelijk een link gelegd naar de Oasis-shows in 1996.

Op donderdag 17 november is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Daarbij worden ook – exclusief voor de bios – twee extra nummers van de Knebworth-shows vertoond. Kijk hier voor alle steden, speeltijden en tickets.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie
achtergrond

De totale overgave van Bono: een duik in zijn autobiografie

62 is nog jong, in de huidige rock & roll-wereld. Toch heeft Bono z’n memoires al voor de eeuwigheid vastgelegd ...
Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden
nieuws
fleetwood mac

Christine McVie (79) van Fleetwood Mac overleden

Christine McVie van Fleetwood Mac is op 79-jarige leeftijd overleden. De zangeres en toetseniste sloot zich in 1970 aan bij ...
Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023
nieuws

Stromae en Paolo Nutini op Down The Rabbit Hole 2023

Ook IDLES, Slowthai, Froukje, Phoenix, Romy, Sleaford Mods, Weval, Working Men's Club en The Whitest Boy Alive komen naar de ...

Liam Gallagher vertoont 'bijbelse' shows in bioscoop (tip) | OOR