tip

Liam Gallagher vertoont 'bijbelse' shows in bioscoop

Liam Gallagher zelf had uiteraard al voorzien dat zijn twee shows in Knebworth Park niets minder dan biblical zouden worden. Maar nadat hij afgelopen voorjaar ruim 170.000 mensen naar het park had getrokken, moest hij zijn worden bijstellen: de ervaring was beyond biblical.

In de zomer van 1996 kreeg de zanger ook al zo’n menigte op de been met Oasis, met de twee legendarische shows die vorig jaar werden gevat in een concertfilm. Van de solo-shows in juni is nu ook een film gemaakt: Liam Gallagher – Knebworth 22.

De film biedt opnamen van de concerten – gefilmd vanuit maar liefst twintig cameraposities – interviews met Liam, backstagebeelden en gesprekken met fans. Ook wordt er nadrukkelijk een link gelegd naar de Oasis-shows in 1996.

Op donderdag 17 november is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Daarbij worden ook – exclusief voor de bios – twee extra nummers van de Knebworth-shows vertoond. Kijk hier voor alle steden, speeltijden en tickets.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel
concert

Ayreon in 013: meer is meer bij dynamisch progmetalspektakel

Exact vier jaar na Into The Electric Castle brengt Arjen Lucassen met 01011001 – Live Beneath The Waves opnieuw een ...
Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit
nieuwe muziek

Verrassing: nieuw album The National komt maandag uit

The National brengt maandag zijn nieuwe album 'Laugh Track' uit. Dat maakte de band vrijdag bekend op hun eigen festival ...
Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome
concert

Fred Again.. vertedert en verwent het publiek in Ziggo Dome

De aantrekkingskracht van Frederick John Philip Gibson is echt something else. Het fenomeen, groot geworden met sad bangers voor nachtelijke ...

Liam Gallagher vertoont 'bijbelse' shows in bioscoop (tip) | OOR