nieuws

Liam Gallagher naar Amsterdam

Op donderdag 8 maart geeft Liam Gallagher een concert in de AFAS Live in Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn album As You Were. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag.

De oud-zanger van Oasis bracht eerder dit jaar z’n eerste soloalbum As You Were uit. Nadat de ruzies met broer Noel zou uit de hand liepen en Oasis stopte, probeerde hij het eerst als zanger van Beady Eye. Nu is het enfant terrible van de Britpop dus terug, met een soloalbum. ’Ik ben Liam Gallagher, als ik mijn spiegelbeeld wil likken, dan doe ik dat’, aldus Liam in gesprek met OOR eerder dit jaar. Ook zagen we zijn show op de maandag van Pinkpop.

Tickets voor de show in de AFAS Live kosten €36,- (excl. servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 20 oktober 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...