nieuws
Roots

Lianne La Havas voor vier shows naar Nederland

Na haar optreden op Lowlands komend weekend, keert Lianne La Havas in november terug naar ons land voor maar liefst vier clubshows. Op 12 november staat ze in De Oosterpoort (Groningen), 26 november in Paard Van Troje (Den Haag), 27 november in TivoliVredenburg (Utrecht), en 30 november in Paradiso (Amsterdam). Tickets gaan komende zaterdag in de verkoop.

La Havas’ nieuwe album Blood kwam eerder deze maand binnen op de eerste plek van de albumcharts. De critici waren dan ook vol lof over het album. ‘Een gedroomde tweede plaat van een groot zangeres’, aldus onze eigen recensent. Komende zaterdag staat ze in de nieuwe Heineken-tent op Lowlands.

Meer info over deze concerten en de kaartverkoop vind je op de sites van de zalen; www.de-oosterpoort.nl, www.paard.nl, www.tivolivredenburg.nl en www.paradiso.nl.

Foto: John Paul Pietrus

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes'
muziek in coronatijd

‘Vergeleken met de Britten is Famke maar braafjes’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist Hooijer de ontwikkelingen in de ...

Lianne La Havas voor vier shows naar Nederland (nieuws) | OOR