nieuws
ROCK

Limp Bizkit naar Patronaat en Hedon

Sinds hun reünie in 2009 zijn de heren van Limp Bizkit niet scheutig geweest met bezoekjes aan Nederland en ook in 2014 zijn ze weer van de partij: Fred Durst en zijn vrienden komen namelijk naar Haarlem en Zwolle.

In de jaren negentig introduceerde Limp Bizkit een mix van rock en hiphop in de mainstream. Significant Other en Chocolate Starfish And The Hot Dog Flavored Water zijn de twee albums die voor de doorbraak zorgden met hitsingles Nookie en Rollin’ aan kop. Wereldwijd verkochten Fred Durst en zijn band ruim veertig miljoen albums. Na 2005 was het stil rond de band totdat ze in 2009 weer begonnen met optreden en in 2011 hun zesde album Cobra uitbrachten.

Limp Bizkit staat op 10 juni in het Haarlemse Patronaat en op 2 juli in de Zwolse Hedon. Kaarten zijn vanaf zaterdag verkrijgbaar en kosten 36 euro.

Hier nog even een videoclipje van vroeger. Ah, mooi was die tijd!

Foto: Ryan Burchfield

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. We hebben de keuze uit ...
Paradiso schrapt 60 banen: 'Het hek is van de dam'
muziek in coronatijd

Paradiso schrapt 60 banen: ‘Het hek is van de dam’

Ook voor de popmuziek zijn het ongekende tijden. In dit blog signaleert en bespreekt OOR-columnist en mede-thuisblijver Hooijer de ontwikkelingen in ...
Onze favoriete albums van de eerste helft 2020
special

Onze favoriete albums van de eerste helft 2020

2020 maakt er een modderboel van, maar hey, we zijn op de helft: 1 juli. Tijd voor ons traditionele ‘tussenstandje’ dus: de ...

Limp Bizkit naar Patronaat en Hedon (nieuws) | OOR