nieuws

Lineup Freeze Festival compleet

De lineup van het Freeze Festival is compleet! O.a. Indian Askin, De Likt en Jungle By Night (foto) treden op 9, 10 en 11 december op in de Neushoorn in Leeuwarden. Het festival vindt dit jaar plaats .

De vrijdag staat volledig in het teken van de Friese Popawards, waarbij de beste muzikanten en initiatieven uit de provincie kans maken op de Friese Popprijs. Naast Indian Askin en De Likt staan op zaterdag 10 december ook HAEVN, Amber Arcades, Larry Gus, ExitLight, Pendants, Manu Armata, Tenfold, MAASK, Dat Schilt en Brückenbauer op het programma. Jungle By Night speelt op zondag, samen met Sounds Of LWD, Feral Tides XL en Kreaasje.

De volledige line-up van het festival is te bekijken op de website. Een passepartout voor het festival kost je €30,-. Een ticket voor vrijdag kost €7,50, voor zaterdag €17,50 en voor zondag €15,-. Kaarten zijn beschikbaar via Neushoorn.

Foto: Irwan Notosoetarso

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
album
Courtney Barnett & Kurt Vile

Lotta Sea Lice

De eerste single van de andere Courtney en Kurt, Over Everything, was de perfecte synthese van beider stijlen: aanstekelijk eigenzinnig ...
winactie
The Waterboys

Tickets voor The Waterboys in AFAS Live

Op woensdag 15 november staan de folkrockers van The Waterboys in AFAS Live. En jij kunt daarbij zijn, want OOR ...