nieuws

Livealbum Bruce Springsteen voor slachtoffers orkaan Harvey

Bruce Springsteen heeft een livealbum uitgebracht waarvan de opbrengst naar de slachtoffers van orkaan Harvey gaat. Het gaat om een album met opnames van een show die hij met The E Street Band gaf in 1978 in de Summit in Houston, waar de orkaan de meeste schade aanrichtte.

Het album maakte onderdeel uit van de boxset The Promise: Darkness On The Edge Of Town die in 2010 verscheen, maar was nog niet eerder los verkrijgbaar. Het album is verkrijgbaar in fysieke formaten – verschijnt op 9 oktober – of als download. Je kunt het album hier downloaden. Alle opbrengsten naar naar het MusiCare hurrican relief fund.

The Boss zelf is bezig met de voorbereidingen voor zijn shows op Broadway. De zanger staat daar vanaf 3 oktober solo op de planken voor bijna twee maanden.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van het moment

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
Letter To You
album
Bruce Springsteen

Letter To You

Letter To You duurt bijna een uur en grijpt sterk terug naar Springsteens glorietijd in de jaren zeventig en tachtig ...
Earth To Dora
album
Eels

Earth To Dora

Wat rijmt er op ideeënarmoe? Mark Oliver Everett weet het: 'Anything for Boo / O Boo, I do / My ...

Livealbum Bruce Springsteen voor slachtoffers orkaan Harvey (nieuws) | OOR