nieuws

Livealbum Bruce Springsteen voor slachtoffers orkaan Harvey

Bruce Springsteen heeft een livealbum uitgebracht waarvan de opbrengst naar de slachtoffers van orkaan Harvey gaat. Het gaat om een album met opnames van een show die hij met The E Street Band gaf in 1978 in de Summit in Houston, waar de orkaan de meeste schade aanrichtte.

Het album maakte onderdeel uit van de boxset The Promise: Darkness On The Edge Of Town die in 2010 verscheen, maar was nog niet eerder los verkrijgbaar. Het album is verkrijgbaar in fysieke formaten – verschijnt op 9 oktober – of als download. Je kunt het album hier downloaden. Alle opbrengsten naar naar het MusiCare hurrican relief fund.

The Boss zelf is bezig met de voorbereidingen voor zijn shows op Broadway. De zanger staat daar vanaf 3 oktober solo op de planken voor bijna twee maanden.

Foto: Paul Barendregt

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Een fijn uurtje jaknikken met Bruce en Obama
podcast

Een fijn uurtje jaknikken met Bruce en Obama

Bruce Springsteen en Barack Obama bewijzen andermaal fantastische vertellers te zijn in hun Spotify-podcast Renegades: Born in the USA ...
When You See Yourself
album
Kings Of Leon

When You See Yourself

‘Even geleden’. De eerste regel van Sex On Fire, de grootste hit van Kings Of Leon, is een van de ...
Neil Young: elk album uit zijn wonderjaren ('68-'78) besproken
achtergrond

Neil Young: elk album uit zijn wonderjaren (’68-’78) besproken

Op 5 maart verschijnt het monumentale Neil Young Archives – Vol. II (1972-1976). Een mooie aanleiding voor een terugblik op ...

Livealbum Bruce Springsteen voor slachtoffers orkaan Harvey (nieuws) | OOR