OOR life

Maak kans op deze hand­beschilderde Teufel-speakers

Teufel zette tien jaar geleden zijn eerste stap op de Nederlandse markt en is sindsdien ook een vaste waarde in de kolommen van OOR. De Berlijnse audiofabrikant viert dit jubileum met kortingen en een mooie winactie.

Om geld in te zamelen voor de Nederlandse non-profitorganisatie Sounds Of Change, dat muzikale projecten opzet in onder andere vluchtelingenkampen, verloot Teufel een handbeschilderde editie van zijn geliefde speakerset Ultima 40.

De set is beschilderd door de Rotterdamse streetart-kunstenaar Naomi King (hier op Insta), die volledig de vrije hand kreeg in het beschilderen van de speakers. Het resultaat is de Teufel x Naomi King Ultima 40.

Wil je deze unieke set winnen? Doneer aan Sounds Of Change via deze link en je maakt meteen kans. Doneren kan t/m 9 juni.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Maak kans op deze hand­beschilderde Teufel-speakers (OOR life) | OOR