nieuws
Metal

Mastodon deelt nieuw nummer

Mastodon heeft het nieuwe nummer Andromeda van aankomende album Emperor Of Sand uitgebracht. Het is alweer de derde nieuwe track van de plaat die op vrijdag 31 maart in de winkels ligt. Beluister het nummer hieronder.

Emperor Of Sand is het zevende album van Mastodon. De plaat werd opgenomen in Kennesaw, Georgia samen met producer Brendan O’Brien, met wie de band ook Crack The Skye uit 2009 maakte. Het album vertelt het verhaal van iemand die door de woestijn zwerft en de doodstraf boven z’n hoofd heeft hangen. ‘De tijd is een belangrijk onderwerp op het album. Hoeveel tijd hebben we nog? En belangrijker: wat doen we daar mee?’, zei drummer Brann Dailor eerder tegen het Amerikaanse Rolling Stone.

Na een uitgebreide Amerikaanse tournee is Mastodon op 27 juni te zien in TivoliVredenburg te Utrecht. Tickets voor dat concert zijn vanaf morgenochtend 10:00 uur te koop via Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Mastodon deelt nieuw nummer (nieuws) | OOR