nieuws
Metal

Mastodon deelt nieuw nummer

Mastodon heeft het nieuwe nummer Andromeda van aankomende album Emperor Of Sand uitgebracht. Het is alweer de derde nieuwe track van de plaat die op vrijdag 31 maart in de winkels ligt. Beluister het nummer hieronder.

Emperor Of Sand is het zevende album van Mastodon. De plaat werd opgenomen in Kennesaw, Georgia samen met producer Brendan O’Brien, met wie de band ook Crack The Skye uit 2009 maakte. Het album vertelt het verhaal van iemand die door de woestijn zwerft en de doodstraf boven z’n hoofd heeft hangen. ‘De tijd is een belangrijk onderwerp op het album. Hoeveel tijd hebben we nog? En belangrijker: wat doen we daar mee?’, zei drummer Brann Dailor eerder tegen het Amerikaanse Rolling Stone.

Na een uitgebreide Amerikaanse tournee is Mastodon op 27 juni te zien in TivoliVredenburg te Utrecht. Tickets voor dat concert zijn vanaf morgenochtend 10:00 uur te koop via Ticketmaster.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast
coronavirus

Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast

De popzalen in Nederland en België zijn tot 1 juni dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen leven de ...
OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...

Mastodon deelt nieuw nummer (nieuws) | OOR