nieuws

Maxi Jazz e.a. maken programma Vestrock compleet

Het programma voor de komende editie van Vestrock is compleet. Bij de laatste namen zit onder meer die van Maxi Jazz van Faithless. Hij komt een ‘personal DJ Set’ geven op het festival. Verder dan King Kong Company, Bill Ryder-Jones, Low Land Home, Jack Ladder, Hunterstreet en Wipneus & Pim nog aan het programma van de achtste editie van het festival toegevoegd. Vestrock vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni op het eiland in de buitenvest van Hulst.

Eerder werden onder meer Biffy Clyro, Jett Rebel, The Common Linnets, Twin Atlantic,  Racoon, Boef, Rival Sons en Rondé  DeWolff, Broederliefde, Daan, Warhaus, Eefje de Visser. Drive Like Maria, klassiek pianist Joep Beving, Blaas Of Glory, Hare Squead, Merdan Taplak Orkestar, SMIB, Swedish Death Candy en The Graveltones aan het programma toegevoegd. 

Ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de Vestrock University en bovendien met kunst op het festivalterrein. Onder meer Maxi Jazz komt vertellen over zijn muzikale inspiratiebronnen. En er is speciaal Vestrock Bier! Bij OOR zijn we fan van Vestrock.

Op de zondagmiddag is het traditioneel tijd voor Vestrock Junior, omdat Vestrock dit jaar in het Pinksterweekend is (en we maandag allemaal vrij zijn) gaat het festival zondagavond langer door dan normaal en zal Broederliefde de dag afsluiten. Een ticket voor beide dagen van het ‘volwassen’ Vestrock kost €65,-. Dagtickets kosten respectievelijk €45,- (vrijdag) en €55,- (zaterdag). Voor €10,- extra mag je ook naar het zondagavondprogramma. Alle informatie en tickets vind je op Vestrock.nl.

Foto: Arend Jan Hermsen

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...