nieuws

Megadeth komt naar Graspop

Graspop heeft vandaag weer een vijftal namen aan de line-up toegevoegd. Megadeth, Kyuss Lives, Jon Olivia’s Pain, Young Guns en Possessed! zullen allemaal hun opwachting op het festival maken. Graspop vindt elk jaar vlak over de grens in het Belgische Dessel plaats en loopt van 22 tot 24 juni. Een combiticket voor alle drie de dagen kost 150 euro, een dagticket 80 euro.

Eerder werden al Slayer, Pennywise, Texas In July, As I Lay Dying, Unearth, Ihsahn, Leprous, Sabaton en Black Sabbath bevestigd. Megadeth stond zeven jaar geleden voor het laatst op het Graspop podium. Kyuss Lives is de voortzetting van de voorloper van Queens Of The Stone Age, waarin nog drie van de vier originele leden in meespelen. John Garcia, Brant Bjork en Nick Oliveri staan garant voor een opzwepende rockshow bij hun eerste optreden op Graspop.

Tickets voor het festival zijn inmiddels te koop via de bekende voorverkoopadressen en op de website van Graspop. Losse tickets voor de zaterdag en de zondag worden nog niet verkocht. Zodra de line-up voor deze dagen volledig is, gaan ook deze kaarten voor 80 euro over de toonbank.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Megadeth komt naar Graspop (nieuws) | OOR