nieuws

Megadeth komt naar Graspop

Graspop heeft vandaag weer een vijftal namen aan de line-up toegevoegd. Megadeth, Kyuss Lives, Jon Olivia’s Pain, Young Guns en Possessed! zullen allemaal hun opwachting op het festival maken. Graspop vindt elk jaar vlak over de grens in het Belgische Dessel plaats en loopt van 22 tot 24 juni. Een combiticket voor alle drie de dagen kost 150 euro, een dagticket 80 euro.

Eerder werden al Slayer, Pennywise, Texas In July, As I Lay Dying, Unearth, Ihsahn, Leprous, Sabaton en Black Sabbath bevestigd. Megadeth stond zeven jaar geleden voor het laatst op het Graspop podium. Kyuss Lives is de voortzetting van de voorloper van Queens Of The Stone Age, waarin nog drie van de vier originele leden in meespelen. John Garcia, Brant Bjork en Nick Oliveri staan garant voor een opzwepende rockshow bij hun eerste optreden op Graspop.

Tickets voor het festival zijn inmiddels te koop via de bekende voorverkoopadressen en op de website van Graspop. Losse tickets voor de zaterdag en de zondag worden nog niet verkocht. Zodra de line-up voor deze dagen volledig is, gaan ook deze kaarten voor 80 euro over de toonbank.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket
abo-actie

Word nu lid van OOR en kies je eigen cd-pakket

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit ...
Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast
coronavirus

Alle concerten en festivals tot 1 juni afgelast

De popzalen in Nederland en België zijn tot 1 juni dicht vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen leven de ...
OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!
het poparchief

OOR ontsluit de pophistorie: elke dag een klassiek verhaal!

We gaan iets leuks doen. Nu heel het land toch zo'n beetje in lockdown zit, unlocken wij het OOR-archief. Of minder ...

Megadeth komt naar Graspop (nieuws) | OOR