nieuws

Mike Shinoda (Linkin Park) naar AFAS Life

Mike Shinoda komt donderdag 21 maart 2019 naar AFAS Live in Amsterdam. De Amerikaan is vooral bekend als rapper/zanger van Linkin Park. Het is zijn eerste solotournee en de eerste keer dat hij in Nederland staat sinds de laatste show van Linkin Park in de Ziggo Dome vorig jaar.

Linkin Park brak in 2000 door met debuut Hybrid Theory, met klassiekers als One Step Closer en In The End. Naast Linkin Park was Shinoda ook actief in zijproject Fort Minor, met wie hij in 2005 The Rising Tied uitbracht. Vorig jaar bracht Linkin Park zevende album One More Light uit. Op 2o juli pleegde zanger Chester Bennington zelfmoord. OOR sprak hem niet lang voor zijn dood nog in Amsterdam.

Shinoda verwerkte zijn verdriet op soloplaat Post Traumatic, een album met een mix van stijlen waaronder hiphop, dance, pop en rock. Kaarten voor het concert in AFAS Live gaan vrijdag 30 november om 10 uur in de voorverkoop en kosten €40,- excl. servicekosten.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Lowlands beleeft topeditie

Lowlands beleeft topeditie

Midden augustus. Zowel de zomer als het festivalseizoen loopt op zijn einde, wat maar één ding kan betekenen: het is ...
Muziek verslaat symboolpolitiek op Pukkelpop

Muziek verslaat symboolpolitiek op Pukkelpop

Editie 34 van Pukkelpop had 198 artiesten op acht podia op drieënhalve festivaldag. Twee keer kwam er een volksverhuizing op ...
When I Have Fears
album
The Murder Capital

When I Have Fears

Vraag de mannen van The Murder Capital naar hun favoriete band en ze noemen – niet geheel verrassend – The ...

Mike Shinoda (Linkin Park) naar AFAS Life (nieuws) | OOR