nieuws
POP

Milow kondigt nieuw album aan

De nieuwe plaat van Milow zal dit voorjaar verschijnen. De lp zal de titel Silver Linings dragen en wordt het vierde studioalbum van de Belgische singer-songwriter.

Milow, die in 2006 debuteerde met het album The Bigger Picture, nam de plaat op in Los Angeles. Het nieuwe album is de opvolger van het in 2011 verschenen North And South. De fameuze Fairfax Recordings studio’s waren de plaats van handelen. In het verleden werden er platen van Fleetwood Mac, Nirvana en Neil Young opgenomen. Kevin Augunas produceerde de langspeler. In het verleden was hij verantwoordelijk voor platen van onder meer The Lumineers, Edward Sharpe & Magnetic Zeroes en Cold War Kids. Binnenkort verschijnt de eerste single We Must Be Crazy.

Op 15 juni zal de Vlaamse artiest optreden tijdens het Indian Summer festival in Broek Op Langedijk. Kaarten zijn te koop via indiansummerfestival.nl.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic
festival

Doorweekt maar hele­maal in het moment op TW Classic

Voor festivalbezoekers die gelukszoekers zijn viel er zaterdag wel heel veel te halen op TW Classic. Wat kan een dagje ...
George Kooymans: 'Jullie zijn nog niet van me af'
interview
golden earring

George Kooymans: ‘Jullie zijn nog niet van me af’

‘Met George!’, klinkt het monter, aan de andere kant van de lijn. Slechts eenmaal ging de telefoon over en de ...
Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole
Down The Rabbit Hole
wilco

Wilco speelt lachend de tent leeg op Down The Rabbit Hole

Waar is het feestje? Niet hier! Niet bij Wilco. Voor aanvang van het grootse en gretig gewilde nachtprogramma, doet Wilco ...

Milow kondigt nieuw album aan (nieuws) | OOR