nieuws

Misty Fields breidt uit en kondigt eerste namen aan

Het sympathieke ontdekkingsfestival festival Misty Fields heeft de eerste namen voor zijn 15-jarige jubileumeditie bekendgemaakt. Onder andere Gilla Band, Protomartyr, Psychedelic Porn Crumpets, Night Beats, Just Mustard, Los Bitchos en de Belgische sensatie The Haunted Youth zullen in september spelen op het bosrijke festival in Heusden.

Misty Fields kondigt naast de eerste namen ook een uitbreiding van het terrein aan. Niet alleen wordt het festivalterrein groter, er komt ook een extra podium bij genaamd Het Veld. Hierdoor kan het festival meer bands boeken en tegelijkertijd meer mensen toelaten.

Naast de al eerder genoemde namen komen ook Britse artiesten als TV Priest, BDRMM, BILK, Holiday Ghosts, Folly Group, Opus Kink, Lime Garden, Talk Show, MEMES en Sprints spelen.

Ook de Australische Kim Churchill, Pinch Points en Triptides, het Belgische High Hi, Fuzz Club-helden 10 000 Russos en Nederlander Robbing Banks zijn van de partij. Naast goede muziek presenteert het festival ook beeldende kunst, theater en documentaires.

Misty Fields vindt plaats op 9, 10 & 11 september 2022 nabij natuurgebied De Groote Peel in Heusden. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden
in memoriam

OOR-medewerker en geliefde soulman Kees Smallegange overleden

Kees Smallegange is dood. Hij overleed dinsdag aan een hartstilstand. Kees was een stronghold, een autoriteit op het gebied van ...
New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome
concert
new order

New Order klinkt als een (kantoor)klok in Ziggo Dome

Twee ballerina's, zij aan zij. Rodeorijders die perfect, midden in het frame, op hun ros blijven deinen. Luchtbeelden van moderne ...
OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR
oor-shop

OOR Recensiebijbel: de klassiekers en vergeten parels uit 52 jaar OOR

Stop de persen! Ons tweede boek is klaar. Two years in the making, ruim vier kilo in de hand, op glorieus ...

Misty Fields breidt uit en kondigt eerste namen aan (nieuws) | OOR