luisteren

Moderat deelt tweede single van nieuw album

Moderat’s tweede single van het nieuwe album MORE D4TA heet EASY PREY en is vanaf nu op alle streamingplatforms te beluisteren. De nieuwe single krijgt ook gelijk een videoclip, bekijk hem hieronder.

Foto Birgit Kaulfuss

EASY PREY is de enige track op het album waarvoor de songtekst is geschreven voordat het opnameproces begon. Het nummer gaat over de relatie tussen liefde en onafhankelijkheid, en hoe kwetsbaar we zijn als die twee niet in balans zijn. Sasha Ring’s vocalen voegen zoals vertrouwd een melancholie toe aan het electronummer.

Sascha Ring (Apparat), Gernot Bronsert & Sebastian Szary (Modeselektor) gaan ook op tournee, met eerder aangekondigde shows op Rock Werchter (30 jun-3 juli), Down The Rabbit Hole (1-3 juli) en in AFAS Live (28 oktober). Het nieuwe album, opvolger van het in 2016 verschenen Moderat III, komt uit op 13 mei.


Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 36 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 36 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je vinyl. Met nieuwe lp's van Pearl, English ...
This Could Be Texas
indie
English Teacher

This Could Be Texas

Na deze jonge indierockband uit West-Yorkshire enkele malen live te hebben gezien, was ik vooraf iets bevreesd voor dit debuutalbum ...
Tips voor Roadburn 2024: onze zwaarste favorieten uit de line-up
roadburn

Tips voor Roadburn 2024: onze zwaarste favorieten uit de line-up

Naast de vertrouwde muren van gitaarversterkers biedt het Tilburgse festival volop moois voor iedereen met een hart voor undergroundmuziek ...

Moderat deelt tweede single van nieuw album