luisteren

Moderat deelt tweede single van nieuw album

Moderat’s tweede single van het nieuwe album MORE D4TA heet EASY PREY en is vanaf nu op alle streamingplatforms te beluisteren. De nieuwe single krijgt ook gelijk een videoclip, bekijk hem hieronder.

Foto Birgit Kaulfuss

EASY PREY is de enige track op het album waarvoor de songtekst is geschreven voordat het opnameproces begon. Het nummer gaat over de relatie tussen liefde en onafhankelijkheid, en hoe kwetsbaar we zijn als die twee niet in balans zijn. Sasha Ring’s vocalen voegen zoals vertrouwd een melancholie toe aan het electronummer.

Sascha Ring (Apparat), Gernot Bronsert & Sebastian Szary (Modeselektor) gaan ook op tournee, met eerder aangekondigde shows op Rock Werchter (30 jun-3 juli), Down The Rabbit Hole (1-3 juli) en in AFAS Live (28 oktober). Het nieuwe album, opvolger van het in 2016 verschenen Moderat III, komt uit op 13 mei.


Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

De nieuwe OOR is uit! Bestel 'm nu in onze shop of lees digitaal
oor-shop

De nieuwe OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop of lees digitaal

Met Muziek & AI, Johnny Cash, Goldband, Khruangbin, Patti Smith, Kneecap, Cassandra Jenkins, Abel & Sef, Danny Brown, Personal Trainer ...
North Sea Jazz 2024: onze 14 favoriete shows van deze editie
north sea jazz

North Sea Jazz 2024: onze 14 favoriete shows van deze editie

De broeierige avondjazz van Arooj Aftab, de duizelingwekkende R&B van Sampha en de kolossale vocalen van Raye – het North ...
Raye meandert tot ieders genoegen op North Sea Jazz
north sea jazz
raye

Raye meandert tot ieders genoegen op North Sea Jazz

Raye heeft de behoefte het podium om te toveren tot een New Yorkse jazzbar. Het decor van Down The Rabbit ...

Moderat deelt tweede single van nieuw album