nieuws

Motel Mozaïque komt met nieuwe namen

Motel Mozaïque heeft weer een nieuwe reeks namen bekendgemaakt voor de editie van aankomend jaar. Onder andere The Slow Show, Grandaddy en Lisa Hannigan zijn aan het affiche toegevoegd.

De volledige reeks nieuwe namen bestaat uit The Slow Show, Grandaddy, Lisa Hannigan, The Lemon Twigs, Klangstof, Mahalia, Shame, Kim Janssen, Dub Love en HOWL (Amos Ben-Tal & Spinvis). Eerder werd al bekendgemaakt dat Devendra Banhart, Thundercat, Warhaus, Ryley Walker, Isaiah Rashad, Daymé Arocena, Moses Sumney, LVL UP, Haley Bonar, Whispering Sons en Powell op het festival optreden.

Motel Mozaïque vindt op 7 en 8 april plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Rotterdam. Naast de muzikale acts is er op het festival ook ruimte voor theatermakers, dansgezelschappen en beeldend kunstenaars. Naast passe-partouts zijn nu ook dagtickets voor het festival beschikbaar.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
album
Courtney Barnett & Kurt Vile

Lotta Sea Lice

De eerste single van de andere Courtney en Kurt, Over Everything, was de perfecte synthese van beider stijlen: aanstekelijk eigenzinnig ...
winactie
The Waterboys

Tickets voor The Waterboys in AFAS Live

Op woensdag 15 november staan de folkrockers van The Waterboys in AFAS Live. En jij kunt daarbij zijn, want OOR ...