nieuws

Mumford & Sons delen videoclip Guiding Light

Mumford & Sons hebben de videoclip van hun nieuwe single Guiding Light gedeeld. De clip bevat beelden van een spontane livesessie die de band deed bij het Tate Modern-museum in Londen.

Het optreden vond op 21 september plaats. De band selecteerde honderd willekeurige fans uit een maillijst en nodigde ze uit om op die datum aanwezig te zijn in Londen. Veel meer was er voorafgaand aan het optreden niet bekendgemaakt. De rest van het publiek bestaat uit vrienden, familie en willekeurige voorbijgangers. Tijdens het optreden speelde de band ook nog wat oude hits, zoals I Will Wait en Little Lion Man. De videoclip is geregisseerd door Joe Connor, die eerder ook werk voor Coldpay en Sam Smith maakte.

Het nieuwe album Delta verschijnt op 16 november. Het nieuwe album markeert het tienjarig bestaan en voelt, met de herintroductie van de banjo, als een terugkeer naar de folkroots die op de eerste twee platen te horen zijn. Op 9 mei 2019 staat de band in de Ziggo Dome, die show is uitverkocht.

Foto: Gavin Batty

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...
Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan
nieuws
Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan

Jesse Hughes en Josh Homme van Eagles Of Death Metal hebben via Twitter een nieuw coveralbum aangekondigd. Pigeons Of Shit ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...

Mumford & Sons delen videoclip Guiding Light (nieuws) | OOR