nieuws

Mumford & Sons delen videoclip Guiding Light

Mumford & Sons hebben de videoclip van hun nieuwe single Guiding Light gedeeld. De clip bevat beelden van een spontane livesessie die de band deed bij het Tate Modern-museum in Londen.

Het optreden vond op 21 september plaats. De band selecteerde honderd willekeurige fans uit een maillijst en nodigde ze uit om op die datum aanwezig te zijn in Londen. Veel meer was er voorafgaand aan het optreden niet bekendgemaakt. De rest van het publiek bestaat uit vrienden, familie en willekeurige voorbijgangers. Tijdens het optreden speelde de band ook nog wat oude hits, zoals I Will Wait en Little Lion Man. De videoclip is geregisseerd door Joe Connor, die eerder ook werk voor Coldpay en Sam Smith maakte.

Het nieuwe album Delta verschijnt op 16 november. Het nieuwe album markeert het tienjarig bestaan en voelt, met de herintroductie van de banjo, als een terugkeer naar de folkroots die op de eerste twee platen te horen zijn. Op 9 mei 2019 staat de band in de Ziggo Dome, die show is uitverkocht.

Foto: Gavin Batty

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Mumford & Sons delen videoclip Guiding Light (nieuws) | OOR