nieuws

Mumford & Sons, George Ezra en Tenacious D naar Pinkpop

Na Fleetwood Mac heeft Pinkpop ook z’n tweede headliner binnen: Mumford & Sons. Ook de komst van George Ezra en Tenacious D is bevestigd. Pinkpop 2019 vindt plaats tijdens Pinksteren van zaterdag 8 t/m maandag 10 juni, natuurlijk op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. De kaartverkoop voor de vijftigste editie van het Limburgse festival start zaterdag 16 maart.

Mumford & Sons breekt door in 2009 met singles Little Lion Man en The Cave van succesalbum Sigh No More. Na Babel en Wilder Mind verscheen deze maand het nieuwe album Delta. Mei volgend jaar staat de band eerst nog in de Ziggo Dome, alvorens door te reizen naar Pinkpop. Zeven jaar geleden stond Mumford & Sons voor het laatste op Pinkpop. Doen deden ze ook nog een nummer met headliner Bruce Springsteen mee.

Vanaf morgen kun je via de website van Pinkpop ook weer je Gouden Tip doorgeven. Tot 16 december is het mogelijk je drie favoriete acts aan de organisatie door te geven. Op woensdag 13 maart is de traditionele persconferentie in Paradiso waarop het grootste gedeelte van het programma bekend word gemaakt.

Foto: Luuk Denekamp

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld
concert

Bospop slotdag: Een kwestie van geduld

Van de 39ste editie van het driedaagse Bospop blijkt met name de afsluitende zondag populair, die dus vlotjes uitverkoopt, niet ...
North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe
concert
Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3: Kamasi Washington, Gladys Knight, Janelle Monáe

North Sea Jazz dag 3, op papier een dag vol bewezen klappers. Kamasi Washington: altijd machtig. Janelle Monáe: altijd een ...
WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar
concert

WOO HAH!: De grootste turn up van het jaar

Wat doe je als je zelf eigenlijk te oud bent voor een festival, en zoonlief te jong? Dan ga je ...

Mumford & Sons, George Ezra en Tenacious D naar Pinkpop (nieuws) | OOR