nieuws

Muse op 27 juni naar het Goffertpark, Nijmegen

Op donderdag 27 juni 2019 komt Muse voor een concert naar het Goffertpark in Nijmegen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour. De kaartverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag 16 november.

Het nieuwe album Simulation Theory verschijnt op 9 november. Het laatste studioalbum, Drones, werd uitgebracht in juni 2015 en debuteerde op nummer één in 21 landen over de hele wereld. Het bracht hen ook hun eerste nummer één album in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkochten.

Tickets voor de show in Nijmegen kosten €66,08 (incl. servicekosten). Kaartjes haal je vanaf vrijdag 16 november om 10:00 uur via Ticketmaster. Er zijn ook VIP-pakketten te koop. Dan mag je voor de show naar een heuze Mixed Reality pre-show party en krijg je andere kekke memorabilia, zoals posters en zo. Als je je portemonnee wil trekken voor deze packages kan dat hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
Radiohead brengt Ill Wind uit als single
nieuws
Radiohead

Radiohead brengt Ill Wind uit als single

Helemaal nieuw is ie niet: Ill Wind, de nieuwe single van Radiohead. De nummers stond in 2016 op de speciale ...
Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto
nieuws
Toto

Installatie speelt onafgebroken Africa van Toto

Dat Africa van Toto nog altijd een populair nummer is, dat weten we. Maar kunstenaar Max Siedentopf uit Namibië vindt ...

Muse op 27 juni naar het Goffertpark, Nijmegen (nieuws) | OOR