nieuws

Muse op 27 juni naar het Goffertpark, Nijmegen

Op donderdag 27 juni 2019 komt Muse voor een concert naar het Goffertpark in Nijmegen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour. De kaartverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag 16 november.

Het nieuwe album Simulation Theory verschijnt op 9 november. Het laatste studioalbum, Drones, werd uitgebracht in juni 2015 en debuteerde op nummer één in 21 landen over de hele wereld. Het bracht hen ook hun eerste nummer één album in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkochten.

Tickets voor de show in Nijmegen kosten €66,08 (incl. servicekosten). Kaartjes haal je vanaf vrijdag 16 november om 10:00 uur via Ticketmaster. Er zijn ook VIP-pakketten te koop. Dan mag je voor de show naar een heuze Mixed Reality pre-show party en krijg je andere kekke memorabilia, zoals posters en zo. Als je je portemonnee wil trekken voor deze packages kan dat hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Gratis vinyl bij een abonnement op <span class="oor">OOR</span> (vanaf 34 euro)!
abo-actie

Gratis vinyl bij een abonnement op OOR (vanaf 34 euro)!

OOR deelt uit! Neem een halfjaar- of jaarabonnement op OOR en kies je eigen cd-pakket. Met nieuwe lp's van Arcade ...
Tool staat op in Ziggo Dome
concert
tool

Tool staat op in Ziggo Dome

‘I’m 58 and I’m standing up!’ Veel zegt Maynard James Keenan donderdagavond niet, in de uitverkochte Ziggo Dome. Zo zijn ...
Eerste beelden Bowie-film 'Moon­age Daydream'
kijken
David Bowie

Eerste beelden Bowie-film ‘Moon­age Daydream’

De eerste trailer van de nieuwe David Bowie-film 'Moonage Daydream' is vanaf nu te bekijken. De film draait vanaf september ...

Muse op 27 juni naar het Goffertpark, Nijmegen (nieuws) | OOR