nieuws

Muse op 27 juni naar het Goffertpark, Nijmegen

Op donderdag 27 juni 2019 komt Muse voor een concert naar het Goffertpark in Nijmegen. De show staat in het teken van hun Simulation Theory World Tour. De kaartverkoop voor dit concert start volgende week vrijdag 16 november.

Het nieuwe album Simulation Theory verschijnt op 9 november. Het laatste studioalbum, Drones, werd uitgebracht in juni 2015 en debuteerde op nummer één in 21 landen over de hele wereld. Het bracht hen ook hun eerste nummer één album in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1994 heeft Muse zeven studioalbums uitgebracht, die wereldwijd meer dan 20 miljoen albums verkochten.

Tickets voor de show in Nijmegen kosten €66,08 (incl. servicekosten). Kaartjes haal je vanaf vrijdag 16 november om 10:00 uur via Ticketmaster. Er zijn ook VIP-pakketten te koop. Dan mag je voor de show naar een heuze Mixed Reality pre-show party en krijg je andere kekke memorabilia, zoals posters en zo. Als je je portemonnee wil trekken voor deze packages kan dat hier.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

The Beatles (The White Album)
album
The Beatles

The Beatles (The White Album)

In februari 1968 trokken The Beatles naar Rishikesh in India om daar deel te nemen aan een cursus meditatie bij ...
Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan
nieuws
Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal kondigen coveralbum aan

Jesse Hughes en Josh Homme van Eagles Of Death Metal hebben via Twitter een nieuw coveralbum aangekondigd. Pigeons Of Shit ...
Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen
concert

Le Guess Who? 2018: Nachtbrakers en excentriekelingen

Le Guess Who?, het immer uitdijende festival met het alsmaar duizelingwekkender wordende blokkenschema. Een cultdingetje is het al lang niet ...

Muse op 27 juni naar het Goffertpark, Nijmegen (nieuws) | OOR