nieuws

N.E.R.D deelt nieuwe track

Het is nog even wennen dat N.E.R.D. terug is. Eerder deze maand deelde de band de eerste single Lemon van het nog te verschijnen album No_One Ever Really Dies. Vandaag verschijnt de tweede single van die plaat: 1000, in samenwerking met rapper Future, die op zijn beurt weer heeft samengewerkt met artiesten als Drake en Jay Z.

No_One Ever Really Dies is de opvolger van Nothing uit 2010. De stilte van zeven jaar gaat doorbroken worden op 15 december met een album dat bol staat van de samenwerkingen. Onder andere Andre 3000, M.I.A., Gucci Mane, Kendrick Lamar en Ed Sheeran zullen te vinden zijn op de achterkant van de hoes.

Het grote vraagstuk is echter in hoeverre N.E.R.D.-leden Chad Hugo en Shay Haley, samen bekend als het producers-duo Neptune, nog betrokken zijn in de hele productie van het nieuwe album. De credits voor de eerste single Lemon vertonen geen spoor van de twee, terwijl zelfs Rihanna-producer Kuk Harrell wel vermeld wordt (voor de productie van Rihanna’s zangpartij). Voor antwoorden moeten we wachten tot 15 december.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!
abo-actie

Word lid en kies je eigen cd-pakket. Nieuwe keuzes!

OOR deelt uit! Neem nu een halfjaar- (€34,-) of jaarabonnement (€66,95) op OOR en kies je eigen doldwaze cd-pakket uit. We ...
The Cure geeft update over nieuw album
nieuws
The Cure

The Cure geeft update over nieuw album

Het gaat er echt van komen: een nieuw album van The Cure. Frontman Robert Smith vertelt in een interview dat ...
Editors, Thom Yorke, Vampire Weekend en meer naar Down The Rabbit Hole
nieuws

Editors, Thom Yorke, Vampire Weekend en meer naar Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole heeft de eersten namen voor de zesde editie bekendgemaakt. Onder meer Editors (foto), Thom Yorke Tomorrow’s ...

N.E.R.D deelt nieuwe track (nieuws) | OOR