nieuws

N.E.R.D deelt nieuwe track

Het is nog even wennen dat N.E.R.D. terug is. Eerder deze maand deelde de band de eerste single Lemon van het nog te verschijnen album No_One Ever Really Dies. Vandaag verschijnt de tweede single van die plaat: 1000, in samenwerking met rapper Future, die op zijn beurt weer heeft samengewerkt met artiesten als Drake en Jay Z.

No_One Ever Really Dies is de opvolger van Nothing uit 2010. De stilte van zeven jaar gaat doorbroken worden op 15 december met een album dat bol staat van de samenwerkingen. Onder andere Andre 3000, M.I.A., Gucci Mane, Kendrick Lamar en Ed Sheeran zullen te vinden zijn op de achterkant van de hoes.

Het grote vraagstuk is echter in hoeverre N.E.R.D.-leden Chad Hugo en Shay Haley, samen bekend als het producers-duo Neptune, nog betrokken zijn in de hele productie van het nieuwe album. De credits voor de eerste single Lemon vertonen geen spoor van de twee, terwijl zelfs Rihanna-producer Kuk Harrell wel vermeld wordt (voor de productie van Rihanna’s zangpartij). Voor antwoorden moeten we wachten tot 15 december.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

<span class="club">Club</span> <span class="oor">OOR</span> was op Pinkpop
nieuws

Club OOR was op Pinkpop

OOR was op Pinkpop! We waren er met een eigen Club OOR-stand, waar verschillende artiesten langskwamen om een krabbel uit te ...
Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand
concert

Pinkpop dag 3: van de roze hoed en de zwarte rand

De 49ste editie van Pinkpop vond dit weekend weer plaats in Landgraaf en OOR was alle drie de dagen van ...
Roger Waters maakt indruk, vooral na de pauze
concert
Roger Waters

Roger Waters maakt indruk, vooral na de pauze

Hij is zeker niet de meest spraakmakende artiest ter wereld, toch gaan controverse en Roger Waters prima hand in hand ...

N.E.R.D deelt nieuwe track (nieuws) | OOR