nieuws

N.E.R.D deelt nieuwe track

Het is nog even wennen dat N.E.R.D. terug is. Eerder deze maand deelde de band de eerste single Lemon van het nog te verschijnen album No_One Ever Really Dies. Vandaag verschijnt de tweede single van die plaat: 1000, in samenwerking met rapper Future, die op zijn beurt weer heeft samengewerkt met artiesten als Drake en Jay Z.

No_One Ever Really Dies is de opvolger van Nothing uit 2010. De stilte van zeven jaar gaat doorbroken worden op 15 december met een album dat bol staat van de samenwerkingen. Onder andere Andre 3000, M.I.A., Gucci Mane, Kendrick Lamar en Ed Sheeran zullen te vinden zijn op de achterkant van de hoes.

Het grote vraagstuk is echter in hoeverre N.E.R.D.-leden Chad Hugo en Shay Haley, samen bekend als het producers-duo Neptune, nog betrokken zijn in de hele productie van het nieuwe album. De credits voor de eerste single Lemon vertonen geen spoor van de twee, terwijl zelfs Rihanna-producer Kuk Harrell wel vermeld wordt (voor de productie van Rihanna’s zangpartij). Voor antwoorden moeten we wachten tot 15 december.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

N.E.R.D deelt nieuwe track (nieuws) | OOR