nieuws

Nick Cave, Placebo en Sleaford Mods op TW Classic

Onlangs kondigden Nick Cave And The Bad Seeds al een Europese festivaltournee aan, dus het was wachten op de eerste speeldata bij ons in de buurt. Op zaterdag 25 juni 2022 headlinen ze TW Classic in Werchter.

Foto Luuk Denekamp

Dit dagfestival wordt jaarlijks georganiseerd op het terrein van Rock Werchter, de meerdaagse broer die volgend jaar onder andere Pearl Jam op het programma heeft. Dit jaar werd Rock Werchter geschrapt.

Ook Placebo, Sleaford Mods en Whispering Sons zijn bevestigd voor TW Classic 2022. Tickets (96 euro) zijn vanaf zaterdag 12 juni om 10.00 uur te koop via ticketmaster.be.

Deze zomer organiseert Rock Werchter een aantal evenementen onder de naam Werchter Parklife. De gehele maand juli spelen er bands op het terrein, onder andere Balthazar, Eefje de Visser en Zwangere Guy.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!
pre-order

Tip voor vaderdag: het beste van OOR in een zwaar boek!

De eerste druk was binnen no-time uitverkocht, maar inmiddels ligt er een verse voorraad van 'Want More? Het beste van ...
Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals
nieuws

Foo Fighters halen woede van anti-vaxxers op de hals

Bij het eerste Foo Fighters-concert in ruim een jaar werd geprotesteerd door anti-vaxxers. Een groep dook op bij een optreden in ...
Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht
nieuws

Iggy Pop voor exclusieve show naar Utrecht

Iggy Pop komt op 22 juni naar Utrecht voor een 'onvervalste Iggy Pop-show'. Dit zal de enige show in Nederland ...

Nick Cave, Placebo en Sleaford Mods op TW Classic (nieuws) | OOR