nieuws

Nieuw album Blood Red Shoes uit in maart

Dat Berlijn een inspirerende omgeving is weten we als sinds Bowie. Laura Mary-Carter en Steven Ansell weten dit ook, en dus zochten ze de Berlijnse wijk Kreuzberg uit om hun nieuwe langspeler tot stand te brengen. Met succes, want op 3 maart brengt Blood Red Shoes de opvolger van In Time To Voices (2012) uit.

Het duo werkt sinds de oprichting in 2004 in een straf tempo door. Het aangekondigde album is alweer de vierde lp van het tweetal uit Brighton. Door zich op te sluiten in een Berlijnse opnamestudio, zonder producers of technici, heeft het Engelse tweetal alle touwtjes in eigen handen weten te houden. Het heeft naar eigen zeggen de meest rauwe plaat in hun oeuvre opgeleverd.

Wel is het herkenbare geluid van de Britten nog steeds te horen op The Perfect Mess, de eerste single van het nog te verschijnen album. Wanneer Blood Red Shoes met het nieuwe materiaal de Europese poppodia afgaat is op dit moment nog onbekend.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Pearl Jam kondigt nieuw album 'Gigaton' aan
nieuws

Pearl Jam kondigt nieuw album ‘Gigaton’ aan

Pearl Jam heeft een nieuw album aangekondigd: Gigaton. De (heel) langverwachte opvolger van Lightning Bolt (2013) komt 27 maart uit, ...
Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg
nieuws

Kurt Vile komt solo naar Muziekgieterij en Tivolivredenburg

Kurt Vile zal tijdens zijn Europese tour stops maken in Maastricht en Utrecht. Op 7 juni staat Vile in de ...
Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit
nieuws

Eminem brengt vanuit het niets nieuw album uit

Geen aankondiging, geen teasers vooraf: Eminem heeft Music To Be Murdered By vanuit het niets uitgebracht. Het is de opvolger van Kamikaze ...

Nieuw album Blood Red Shoes uit in maart (nieuws) | OOR