nieuws

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni

Miles Kane heeft zijn twee soloalbum aangekondigd: de plaat zal Don’t Forget Who You Are heten en ligt vanaf 3 juni in de winkelrekken.

Volgens de 27-jarige zanger en gitarist kan zijn plaat omschreven worden als ‘groot, positief en upbeat’ en de sound van het album is te vergelijken met zijn debuutsingle Inhaler (2010). ‘Dat nummer is zowat de blauwdruk van het album. Ik heb er een upbeat, zwaar en catchy plaat van gemaakt. Ik kan niet wachten tot het uitkomt’. Het nieuwe album van de Britse muzikant is geproduceerd door Ian Broudie, fontman van The Lightning Seeds. Broudie werkte eerder al samen met The Zutons en Echo And The Bunnymen.

De Britse muzikant werd bekend als frontman van The Rascals en het duo The Last Shadow Puppets dat hij samen met Alex Turner van de Arctic Monkeys vormt. Vier jaar geleden besloot hij om aan zijn solocarrière te beginnen en bracht hij in 2010 zijn eerste single, Inhaler uit. Een jaar later kwam hij met het debuut album getiteld Colour Of The Trap.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

King's Mouth - Music And Songs
album
The Flaming Lips

King’s Mouth – Music And Songs

Wie het Instagram-account van Wayne Coyne een beetje volgt, weet dat hij onlangs vader is geworden. Het jongetje heet Bloom ...
Smooth Big Cat
album
Dope Lemon

Smooth Big Cat

Een ‘smooth big cat’ schijnt een zorgeloze vent te zijn die ’s avonds met maten onder het genot van whisky ...
Dudu
album
B Boys

Dudu

‘Not everything has to make sense’, zongen de jongens van B Boys ergens in de eerste minuten van hun debuutplaat ...

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni (nieuws) | OOR