nieuws

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni

Miles Kane heeft zijn twee soloalbum aangekondigd: de plaat zal Don’t Forget Who You Are heten en ligt vanaf 3 juni in de winkelrekken.

Volgens de 27-jarige zanger en gitarist kan zijn plaat omschreven worden als ‘groot, positief en upbeat’ en de sound van het album is te vergelijken met zijn debuutsingle Inhaler (2010). ‘Dat nummer is zowat de blauwdruk van het album. Ik heb er een upbeat, zwaar en catchy plaat van gemaakt. Ik kan niet wachten tot het uitkomt’. Het nieuwe album van de Britse muzikant is geproduceerd door Ian Broudie, fontman van The Lightning Seeds. Broudie werkte eerder al samen met The Zutons en Echo And The Bunnymen.

De Britse muzikant werd bekend als frontman van The Rascals en het duo The Last Shadow Puppets dat hij samen met Alex Turner van de Arctic Monkeys vormt. Vier jaar geleden besloot hij om aan zijn solocarrière te beginnen en bracht hij in 2010 zijn eerste single, Inhaler uit. Een jaar later kwam hij met het debuut album getiteld Colour Of The Trap.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Regeerperiode Slayer ten einde
concert
Slayer

Regeerperiode Slayer ten einde

Met de woorden ‘The end is near’ kondigde Slayer op 22 januari zijn naderende afscheid aan. Na 37 jaar, 12 ...
Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.
album
Smashing Pumpkins

Shiny And Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.

Deze bijna-reünie van de oorspronkelijke Smashing Pumpkins ontaardde eerder dit jaar in een soap, toen bleek dat Billy Corgan bassiste ...
Origins
album
Imagine Dragons

Origins

Imagine Dragons heeft al vijf jaar een abonnement op de hitparade met stadionrockers als Demons, Thunder, Whatever It Takes en ...

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni (nieuws) | OOR