nieuws

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni

Miles Kane heeft zijn twee soloalbum aangekondigd: de plaat zal Don’t Forget Who You Are heten en ligt vanaf 3 juni in de winkelrekken.

Volgens de 27-jarige zanger en gitarist kan zijn plaat omschreven worden als ‘groot, positief en upbeat’ en de sound van het album is te vergelijken met zijn debuutsingle Inhaler (2010). ‘Dat nummer is zowat de blauwdruk van het album. Ik heb er een upbeat, zwaar en catchy plaat van gemaakt. Ik kan niet wachten tot het uitkomt’. Het nieuwe album van de Britse muzikant is geproduceerd door Ian Broudie, fontman van The Lightning Seeds. Broudie werkte eerder al samen met The Zutons en Echo And The Bunnymen.

De Britse muzikant werd bekend als frontman van The Rascals en het duo The Last Shadow Puppets dat hij samen met Alex Turner van de Arctic Monkeys vormt. Vier jaar geleden besloot hij om aan zijn solocarrière te beginnen en bracht hij in 2010 zijn eerste single, Inhaler uit. Een jaar later kwam hij met het debuut album getiteld Colour Of The Trap.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Metallica volgend jaar naar Johan Cruijff Arena
nieuws
Metallica

Metallica volgend jaar naar Johan Cruijff Arena

Metallica komt naar Nederland. Op 11 juni 2019 speelt de band in de Johan Cruijff Arena als onderdeel van hun ...
The Beatles brengen jubileumversie The White Album uit
nieuws
The Beatles

The Beatles brengen jubileumversie The White Album uit

Om het 50-jarige jubileum van Beatles-klassieker The White Album te vieren, brengt Universal op 9 november een reeks heruitgaven uit ...
OOR Tipt: Left Of The Dial
achtergrond
SONS

OOR Tipt: Left Of The Dial

Left Of The Dial is de laatste aanwinst binnen de Nederlandse verzameling van showcasefestivals. Het Rotterdamse evenement biedt een spannende ...

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni (nieuws) | OOR