nieuws

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni

Miles Kane heeft zijn twee soloalbum aangekondigd: de plaat zal Don’t Forget Who You Are heten en ligt vanaf 3 juni in de winkelrekken.

Volgens de 27-jarige zanger en gitarist kan zijn plaat omschreven worden als ‘groot, positief en upbeat’ en de sound van het album is te vergelijken met zijn debuutsingle Inhaler (2010). ‘Dat nummer is zowat de blauwdruk van het album. Ik heb er een upbeat, zwaar en catchy plaat van gemaakt. Ik kan niet wachten tot het uitkomt’. Het nieuwe album van de Britse muzikant is geproduceerd door Ian Broudie, fontman van The Lightning Seeds. Broudie werkte eerder al samen met The Zutons en Echo And The Bunnymen.

De Britse muzikant werd bekend als frontman van The Rascals en het duo The Last Shadow Puppets dat hij samen met Alex Turner van de Arctic Monkeys vormt. Vier jaar geleden besloot hij om aan zijn solocarrière te beginnen en bracht hij in 2010 zijn eerste single, Inhaler uit. Een jaar later kwam hij met het debuut album getiteld Colour Of The Trap.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Driemaal Melkweg
nieuws
Anathema

Driemaal Melkweg

Buiten hangt de herfst alweer in de lucht, binnen is het behaaglijk. Ook in de Melkweg, zo weten we uit ...
True Meanings
album
Paul Weller

True Meanings

Paul Weller houdt er de vaart in. Vorig jaar bracht hij A Kind Revolution uit, nu ligt er met True ...
Compilatie Chris Cornell aangekondigd
nieuws
Chris Cornell

Compilatie Chris Cornell aangekondigd

Op 16 november verschijnt er een uitgebreide compilatie van de overleden Chris Cornell. Het album, simpelweg Chris Cornell genaamd, is bedoeld als ...

Nieuw album Miles Kane verschijnt in juni (nieuws) | OOR