nieuws

Nieuwe boxset David Bowie onderweg

Er komt een nieuwe David Bowie-boxset. A New Career in Town bevat de albums tussen 1977 en 1982 en ander werk van de in januari 2016 overleden zanger uit die periode.

A New Career In Town bevat Bowies releases tussen 1977 en 1982 en is de opvolger van eerder uitgebrachte verzamelboxen Five Years 1969-1973 en Who Can i Be Now? (1974-1976). De nieuwe set bevat Bowies Berlijn-trilogie: Lodger, Heroes en Low en de klassieker Scary Monsters (And Super Creeps). Verder bevat de verzameling de Baal EP, de Re:Call 3 verzameling van singles buiten de albums om en b-kantjes, maar ook het livealbum Stage, het origineel én de mix uit 2017.

Op de set staat verder een door Tony Visconti herziene versie van Lodger. Hij kreeg voor het maken van de mix Bowies zegen vlak voor diens overlijden. Met de voordelen van moderne technologie kon Visconti de nuances van het album beter naar voren brengen, zo staat in een persbericht te lezen.

Op 29 september is de set verkrijgbaar, in de vorm van een dertiendelige vinylset, óf een box van elf cd’s. Bestellen kan alvast hier. Bij de pre-order komt ook nog eens een verlengde versie van Beauty And The Beast.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...