nieuws

Nieuwe boxset David Bowie onderweg

Er komt een nieuwe David Bowie-boxset. A New Career in Town bevat de albums tussen 1977 en 1982 en ander werk van de in januari 2016 overleden zanger uit die periode.

A New Career In Town bevat Bowies releases tussen 1977 en 1982 en is de opvolger van eerder uitgebrachte verzamelboxen Five Years 1969-1973 en Who Can i Be Now? (1974-1976). De nieuwe set bevat Bowies Berlijn-trilogie: Lodger, Heroes en Low en de klassieker Scary Monsters (And Super Creeps). Verder bevat de verzameling de Baal EP, de Re:Call 3 verzameling van singles buiten de albums om en b-kantjes, maar ook het livealbum Stage, het origineel én de mix uit 2017.

Op de set staat verder een door Tony Visconti herziene versie van Lodger. Hij kreeg voor het maken van de mix Bowies zegen vlak voor diens overlijden. Met de voordelen van moderne technologie kon Visconti de nuances van het album beter naar voren brengen, zo staat in een persbericht te lezen.

Op 29 september is de set verkrijgbaar, in de vorm van een dertiendelige vinylset, óf een box van elf cd’s. Bestellen kan alvast hier. Bij de pre-order komt ook nog eens een verlengde versie van Beauty And The Beast.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Electric Light
album
James Bay

Electric Light

James Bay maakte met zijn debuutalbum Chaos And The Calm een zeer geslaagde entree. Hold Back The River, Let It ...
Tell Me How You Really Feel
album
Courtney Barnett

Tell Me How You Really Feel

Biecht: het Barnett-kwartje viel bij mij pas een paar maanden nadat haar debuut Sometimes I Sit And Think, And Sometimes ...
The Kooks terug met twee nieuwe singles
nieuws
The Kooks

The Kooks terug met twee nieuwe singles

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar liefst twee nieuwe tracks gedeeld: No Pressure en All The Time ...

Nieuwe boxset David Bowie onderweg (nieuws) | OOR