nieuws

Nieuwe Coldplay-film in aantocht

Aan het einde van de maand verschijnt er een documentaire over Coldplay, genaamd A Head Full Of Dreams. De film biedt een diepgaand en intiem overzicht van de twee decennia waarin de band bestaat. Op 14 november is de film in Nederlandse bioscopen te zien. 

De film is geregisseerd door Mat Whitecross, die in 2016 ook de Oasis-documentaire Supersonic maakte. Whitecross leerde de vier vrienden in 1996 op de universiteit kennen, nog voordat de band bestond. Vanaf de eerste repetities tot aan hun gigantische stadionshows was hij aanwezig om de carrière van de Britse band vast te leggen.

A Head Full Of Dreams gaat op 26 oktober in première via Amazon Prime Video. Op 14 november is de film eenmalig in bioscopen wereldwijd te zien, ook in Nederland bij Pathé. Meer informatie is daar nog niet over beschikbaar. Vanaf 19 oktober begint de kaartverkoop hier.

Foto: Bart Heemskerk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari
11-tal

OOR 11-tal: dit zijn de beste albums van februari

Elke maand selecteren we de beste en belangrijkste albums van het moment. Een elftal niet te missen platen, hand-picked door de ...
'Get Lucky': hoe de robots menselijke trekjes kregen
achtergrond

‘Get Lucky’: hoe de robots menselijke trekjes kregen

Dat Daft Punk nog eens dé hit van het nieuwe millennium zou maken, stond al in de sterren geschreven. En ...
Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!
abo-actie

Voor slechts 2,95 euro lees je alles van OOR digitaal!

Neem nu een abonnement op OOR.NL Premium en krijg de eerste maand gratis! Daarna betaal je €2,95 per maand (maandelijks ...

Nieuwe Coldplay-film in aantocht (nieuws) | OOR