nieuws

Grauzone kondigt nieuwe namen aan voor editie 2022

Grauzone Festival was in 2020 een van de laatste festivals voor de lockdown en moest dit jaar noodgedwongen online gaan. Nu maakt het avontuurlijke festival zich weer op voor een volwaardige editie, op 11 en 12 februari 2022 in Den Haag. Met een nieuwe lading namen.

Foto Stephan Vanfleteren

Zo Amenra speelt zijn soundtrack van de Russische cultfim De Spiegel (1975) van Andrej Tarkovsky, de regisseur die vooral bekend is van de films Solaris en Stalker. De Belgische sludgemetalband componeerde er zelf filmmuziek bij.

Verder nieuw op het affiche van Grauzone 2022: DOOL, de band van Ryanne van Dorst die vorig jaar nog het sterke Summerland uitbracht, Sometimes with Others, Martial Canterel, Phase Fatale en Choir Boy.

Eerder werden onder andere Viagra Boys, Night Beats, Do Nothing, Just Mustard en Global Charming aangekondigd. Kijk op grauzonefestival.nl voor het volledige programma en tickets.

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

OOR's Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021
eindlijst 2021

OOR’s Eindlijst: dit zijn de 20 beste albums van 2021

'Sometimes I Might Be Introvert' van Little Simz is door de Nederlandse muziekcritici uitgeroepen tot het beste album van 2021 ...
De speciale kerst-<span class="oor">OOR</span> is uit! Bestel 'm nu in onze shop
OOR shop

De speciale kerst-OOR is uit! Bestel ‘m nu in onze shop

Met Barry Hay (door Bart Chabot en Anton Corbijn), Warren Ellis, Froukje, Rico, Bill Callahan & Bonnie ‘Prince’ Billy, Neil ...
Yous & Yay over OOR's Eindlijst: 'Nee, dit is geen beste plaat'
interview

Yous & Yay over OOR’s Eindlijst: ‘Nee, dit is geen beste plaat’

‘Wat doe je op een dag?’ Het is de inmiddels beruchte openingsvraag waarmee Yous en Yay, ofwel Sef en Faberyayo, ...

Grauzone kondigt nieuwe namen aan voor editie 2022 (nieuws) | OOR