nieuws

Nieuwe Radiohead bladmuziek verkrijgbaar

Radiohead brengt nieuwe boeken uit met de bladmuziek van tracks van OK Computer, A Moon Shaped Pool, Kid A en meer, bewerkt voor de elektrische en akoestische gitaar.

Radiohead heeft een paar nieuwe officiële boeken voor elektrische en akoestische gitaar uitgebracht met de standaard bladmuziek en gitaartabs voor songs uit het gehele oeuvre van de band. In het boek voor de elektrische gitaar staan, onder meer, Bodysnatchers, Reckoner, Just en Lucky. Het akoestische boek leert je hoe je onder andere Jigsaw Falling Into Place, Paranoid Android, How To Disappear Completely en Fake Plastic Trees moet spelen. De boeken liggen al in de (digitale) schappen, bij de W.A.S.T.E. store van Radiohead bijvoorbeeld.

Bij de release van A Moon Shaped Pool vorig jaar verscheen ook al een bijpassend songbook. Kortgeleden werd de twintigste verjaardag van OK Computer gevierd met een heruitgave van het iconische album, waarop drie nooit eerder uitgebrachte nummers stonden: I Promise, Man Of War en Lift.

Foto: Ben Houdijk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

nieuws

Word lid van Club OOR en kies je welkomstgeschenk!

Als je nu een abonnement neemt op OOR, word je niet alleen automatisch lid van Club OOR - waarmee je jaarlijks ...
concert
Prophets Of Rage

Prophets Of Rage: voor al uw feesten en partijen

Wie vandaag de dag om zich heen kijkt, ziet waarschijnlijk genoeg om boos over te worden. Sterker nog, bijna iedereen ...
nieuws
Nick Cave

Nick Cave eerste bevestiging Rock Werchter 2018

Nick Cave & The Bad Seeds zijn de eerste bevestiging voor Rock Werchter 2018. Het Vlaamse festival vindt volgend jaar ...