nieuws

Nieuwe Radiohead bladmuziek verkrijgbaar

Radiohead brengt nieuwe boeken uit met de bladmuziek van tracks van OK Computer, A Moon Shaped Pool, Kid A en meer, bewerkt voor de elektrische en akoestische gitaar.

Radiohead heeft een paar nieuwe officiële boeken voor elektrische en akoestische gitaar uitgebracht met de standaard bladmuziek en gitaartabs voor songs uit het gehele oeuvre van de band. In het boek voor de elektrische gitaar staan, onder meer, Bodysnatchers, Reckoner, Just en Lucky. Het akoestische boek leert je hoe je onder andere Jigsaw Falling Into Place, Paranoid Android, How To Disappear Completely en Fake Plastic Trees moet spelen. De boeken liggen al in de (digitale) schappen, bij de W.A.S.T.E. store van Radiohead bijvoorbeeld.

Bij de release van A Moon Shaped Pool vorig jaar verscheen ook al een bijpassend songbook. Kortgeleden werd de twintigste verjaardag van OK Computer gevierd met een heruitgave van het iconische album, waarop drie nooit eerder uitgebrachte nummers stonden: I Promise, Man Of War en Lift.

Foto: Ben Houdijk

Deel dit artikel

Meest gelezen artikelen

Electric Light
album
James Bay

Electric Light

James Bay maakte met zijn debuutalbum Chaos And The Calm een zeer geslaagde entree. Hold Back The River, Let It ...
Tell Me How You Really Feel
album
Courtney Barnett

Tell Me How You Really Feel

Biecht: het Barnett-kwartje viel bij mij pas een paar maanden nadat haar debuut Sometimes I Sit And Think, And Sometimes ...
The Kooks terug met twee nieuwe singles
nieuws
The Kooks

The Kooks terug met twee nieuwe singles

The Kooks zijn terug! De Britse band heeft maar liefst twee nieuwe tracks gedeeld: No Pressure en All The Time ...

Nieuwe Radiohead bladmuziek verkrijgbaar (nieuws) | OOR